KILIÇDAROĞLU ANTALYA TOPLANTILARI VE SKANDAL

CHP İl Yönetimi aklını başına almalıdır

Çok ciddi ve çok tehlikeli sonuçları olabilecek bir süreçteyiz…
Erdoğan ve AK Parti Hükümetinin Türkiye’yi sürükledikleri maceranın faturasını ilerde hepimiz ve beklide çok ağır ödeyeceğiz.
Bu gidişe “dur” diyecek kesin ve kararlı bir muhalefetin hem ülke çapında, hem de yerelde kıran kırana yapılması gereklidir.
Bu anlamda CHP’nin tarihi bir sorumluluk üstlenmesi kaçınılmaz olarak karşımıza çıkmaktadır.
Toplumu yapılan muhalefete ikna etmek, güven vermek başta CHP İl Yönetimlerinin sorumluluğundadır.
Bu anlamda son kongrede İl Başkanı seçilen Semih Esen’e, etkin bir muhalefet yapabilmesi için Antalya solu destek verdi.
Ancak parti içi bir takım sıkıntılar sonucunda Esen görevinden ayrıldı.
Esen’le beraber 7 İl Yöneticisi de görevlerinden istifa ettiler.
Antalya solu, Esen’in yerine İl Başkanı olarak görevlendirilen Mustafa Erdem’e de tıpkı Semih Esen’e verilen destek gibi destek verdiler ve vermeye de devam ediyorlar.
Çünkü gün, Türkiye’yi faşizme ve Suriye ile bir savaşa doğru götüren iktidara karşı birlikte ve omuz omuza mücadele etme günüdür.

Ancak sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi bazı CHP İl Yöneticilerinin vurdumduymaz ve kaprisli hareketlerini görünce insanın isyan edesi geliyor.
Dün gece ANSİAD’ın, Kılıçdaroğlu ile olan toplantısına bazı il yöneticilerinin alınmamasını olay haline getiren kimi kendini bilmez yöneticiler sosyal medya üzerinden öyle bir kampanya başlatmışlar ki sanırsınız ki dünya kendi çevrelerinde dönüyor.
Ortalıkta istifa sesleri yükseliyor.

Size bir şey söyleyeyim mi;
Edin, hemen istifanızı verin…
Sizler gibi kentini ve ülkenin bu kötü gidişini göremeyen ve bu uğurda mücadele etmek yerine kendi kaprislerini her şeyin önünde tutanlara bu partinin ve bu kentin ihtiyacı yoktur.
Antalya’nın taşı, toprağı yağmalanırken, birileri ceplerini yeşil dolarlarla doldururken, yüzbinlerce insan yarınını nasıl çıkaracağını düşünürken, toplantıya alınmadıkları için ortalığı ayağa kaldıranlara bu kentin de bu parti tabanının da ihtiyacı yoktur…
Bir an önce çekin gidin…
Gidin ki, sorumluluğunu bilen, siyasi donanımlı, politika üretebilen ve AK Partiye karşı mücadeleyi kesin ve kararlı yürütecek kadroları bu işi üstlensin…

Önceki ve Sonraki Yazılar