KIĞILI'DAN AZİZ YILDIRIM'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

KIĞILI'DAN AZİZ YILDIRIM'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Aziz Yıldırm'a yeni operasyon sinyalleri

 

Fenerbahçe'de aylardır süren kriz sonunda Abdullah Kığılı'nın Yönetim Kurulu'ndan istifası gündeme bomba gibi düştü.

Kığılı'nın istifasının hemen ardından Beyaz Tv'ye demeç verip Aziz Yıldırım'a ağır eleştirilerde bulunması üzerine. Yıldırım'a söylemedik söz bırakmayan Melih Gökçek'in bu istifanın arkasında olduğu yorumları yapılıyor. Bazı spor yazarları, "Aziz Yıldırım'ı yıkamayan malum çevreler, bu defa Bizans oyunları ile içeriden destekçiler sahaya sürmeye başladılar " şeklinde yorum yaptılar. Haber Artı Türk'ün edindiği bilgiye göre, "Kığılı'nın istifası sadece bir başlangıç arkası gelecek" diyen Fenerbahçeye yakın kaynaklar, "Genel Kurul Delegeleri üzerinde büyük bir operasyon başlatıldı" haberleri camia içerisinde konuşulmaya başlandı şeklinde yorum yaptılar.

İSTİFA ETTİ BEYAZ TV'YE KOŞTU

Daha önce Fenerium Genel Müdürü'nün kendisinden habersiz olarak görevden alınmasına içerleyerek buradaki görevini bıraktığını açıklayan Kığılı, istifa ettiğini bildirerek Sarı-Lacivertli yönetimle bağlarını kopardı.
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'a konuşan Abdullah Kığılı, şunları söyledi;

HABERİM OLMADAN MAĞAZA MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALMIŞ

Aziz Yıldırım tarafından benim yetkilerime müdahale edildi. İşime müdahale edilirse benim bir işim kalmaz. Bu yüzden istifa ettim. Ben Yönetim kurulundan da istifa ettim! Bu işin başında işime karışılırsa bırakırım dedim. Aziz Yıldırım benim aile dostum. Aziz Yıldırım benim haberim olmadan mağaza müdürünü görevden almış. Aziz Yıldırım'ın yaptığı benim ahlakıma uymadı! Türk Telekom sponsor olsun diye 6 ay bekledik sonra onlar istemedi! Aziz Yıldırım'ın neden aramadığını kendisine sorun, 1 aydır konuşmuyoruz!

FENERBAHÇE BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM!

Bu işin dönüşü yok ben nokta koydum! Genel Kurul üyesine ben seni kovdum diyemezsin. Böyle bir karakterde bir insan değil Aziz Yıldırım! Formalara stok yapamayınca Genel Müdür kovuldu. Ben Fenerbahçe sayesinde marka olmadım. Yükseleceğim kadar yükselmişim. Bana Fenerbahçe başkanlığı teklif etseniz kabul etmem. Benim başkanlıkta falan gözüm yok.

YILDIRIM ÇOK ÇABUK SİNİRLENİYOR!

Aziz Yıldırım çok çabuk sinirleniyor. Ani kararlar veriyor! Hasan Doğan'dan önce bana Federasyon başkanlığı teklif edildi ben kabul etmedim! Fatih Terim'e Galatasaray'dan gönderilmeseydin şampiyon olamazdık dedim! Fatih Terim olsaydı işimiz çok zor olurdu!

YANAL'IN GÖNDERİLİŞİ ŞIK OLMADI!

Ersun Yanal'ın gönderilmesi şık olmadı. Her Fenerbahçeli Ersun Yanal'a teşekkür borçludur. Ersun Yanal tarih yazmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı