KERİMCAN'DAN "AŞIK OLMA" BOMBASI

KERİMCAN'DAN "AŞIK OLMA" BOMBASI

Namaz kılıyorum, oruç tutuyorum, vaktim olduğunda Kuran okuyorum. Duasız hiçbir işim yok. Muhfazakarlığıma laf ettirmem.

Son yıllarda toplumsal hayattaki yeri inanılmaz artan sosyal medyanın yaratım bir anda milyonlarca lira kazandırdığı ilginç tiplerin başında Kerimcan Durmaz geliyor.

SAVAŞ,KAN, GÖZYAŞI DOLAR BİLE ETKİLEMİYOR

Ülkenin ekonomik bunalımda olması,savaşlar darbeler, başkanlık tartışmaları doların rekor kırması, sosyal medyanın belirlediği magazin gündemini hiç etkilemiyor. Bu kan, göz yaşı ve yaşam zorluklarının hiç birinden haberi olmayan Kerimcan ve milyonları bulan hayranlarının gündemi bambaşka. Bu gün haberler.com'da yer alan son Kerimcan haberinin ise evlere şenlik bir başlığı var.

KERİMCAN HANGİ ERKEĞE AŞIK OLUR

Bir gece kulübünde djlik yaparken sosyal medya paylaşımlarıyla kısa sürede binlerin ve yüzbinlerin dikkatini çeken ve dobra tavırlarıyla kısa sürede fenomen olan Kerimcan Durmaz, şimdilerde özel hayatı en çok merak edilen ve en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor.

Durmaz özel hayatına dair en ilginç detayları, Canan Danyıldız'a anlattı.

GERÇEKTEN AŞIK OLDUNUZ MU?

Oldum! Salya sümük olmadım ama aşık oldum! Bir ilişkiye dönüştü ama aşk değildi. Elde etme gibi bir şeydi.

KERİMCAN KİME NASIL AŞIK OLUR

Konuşmasıyla, hareketleriyle, yaşam biçimiyle benden bir tık fazla olmalı. Maddi-manevi benden yukarda olmalı. Böyle birine aşık olurum. Aptal insana tahammülüm yok. Aşık olacağım adam benden zeki olmalı.

AŞIK OLACAĞIM ADAM...

 


EN ÇOK 26-27 YAŞINDA OLMALI

22 yaşındayım, ilişki yaşayacağım insan 26-27 olur ancak!

Kıskançlık derecesi? Telefon filan karıştırır mısınız?

Güvenirsem yapmam, ama güvenmezsem karıştırırım. Çok aşık olduğumda dağılırım.

Çok aşık olacağınız biri çıksa ve 'Bu işleri bırakacaksın, sosyal medya filan yok artık!' dese?

BIRAK BU İŞLERİ DERSE


Miami'den 10 milyon dolarlık ev, 2 milyon dolarlık araba, İstanbul'dan 10 tane ev, hisseler, şirketler vs. hediye ederse, o zaman okey! Kendimi garantiye alırsam tamam! Ama normal bir aşksa, yapmam!

İLGİYİ KAYBETMEKTEN KORKUYOR MUSUNUZ ?

Bir sevgi yakalamışken bunu kaybetmek akılsızlık olur. Bazen bir video ya da fotoğraf koyarken 'Bu çok tepki alır' diyorum ve koymuyorum. Değerlerim var kendimi tutuyorum.


MUHAFAZAKAR BİRİ MİSİNİZ

Namaz kılıyorum, oruç tutuyorum, vaktim olduğunda Kuran okuyorum. Duasız hiçbir işim yok. Mufazakarlığıma laf ettirmem.

Kendinizi, cinsel tercihinizi, yaşam biçiminizi, saklamayan birisiniz. Çok dürüst bir duruş bravo!

Ben saydam bir insanım. Neysem oyum. Kimseye hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilim. Yaşadıklarım var, onlar benim özelim ama göstermek zorunda değilim.

GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı