KENDİSİNİ ALLAH ZANNEDEN SAPIK MÜDÜR BUNU YAPTI

KENDİSİNİ ALLAH ZANNEDEN SAPIK MÜDÜR BUNU YAPTI

Öğrencileri bilim ve teknoloji yolunda eğitmekle görevli İl Milli Eğitim Müdürü, kendisini Allah yerine koyacak kadar sapıttı

Atatürk'e, silah arkadaşlarına ve Cumhuriyet'in tüm değerlerine küfretmek AKP döneminde görevde yükselme fırsatı haline gelince fırsatı kaçırmayanlar iyice sapık davranışlar içerisine girmeye başladı. Öğrencilere bilim ve teknoloji yolunda örnekler oluşturmakla görevli İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün kendisini "gaipten haber alan" biri gibi gösterecek kadar sapıtarak paylaştığı mesaj büyük bir tepki ile karşılaştı. 

EN ÇOK KONUŞULANLAR LİSTESİNE GİRDİ

Atatürk'ü cehennemde gibi gösteren Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan'a sosyal medyada tepki yağıyor. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, 'Mustafa Karaaslan' ismi Twitter'da Trend Topic (En çok konuşulan konular) listesine girdi. Mesajların çoğu küfür içerdiği için yayınlayamıyoruz. Yayınlayabildiğimiz yorumlardan bazıları şöyle:

İŞTE O SKANDAL MESAJA YANITLAR

-Mustafa vardır kurtuluşun simgesidir,
Mustafa vardır yobazlığın simgesidir..
"Mustafa Karaaslan" 

-Mustafa Karaaslan, aşağıladığın, alay ettiğin Atatürk'ün kurmuş olduğu Milli Eğitim Bakanlığı'nda, müdür maaşı alıyorsun.

-milli eğitim bakanı nabi avcı şube müdürü Mustafa Karaaslan için ne yapacak merakla bekliyoruz.. 

-Atatürk sayesinde oruç tutabilen zihniyetin, atatürk'ü cehenneme gitti sanmasından dolayı vuku bulan olay.

-Allah'a şirk koşmuş kişinin beyanıdır, zira kimin cennete kimin cehenneme gideceğini yalnız allah bilir.

-ilçe milli eğitim şube müdürü
dikkatinizden kaçmasın.

-ama çalabilirsin, yalan söyleyip iftira atabilirsin. dün elini eteğini öptüğünü bu gün haş haşi ve israil ajanı yapabilirsin. harami servetlerine servet katabilirsin.

-mesajı atanın inandığı dinle çelişen mesajıdır.

BU MESAJI PAYLAŞTI

sg.jpg

EĞİTİM İŞ BAŞKANI VALİYE BÖYLE SESLENDİ

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı. Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacaz ve hukuki tüm girişimlerde bulanacağız” dedi.

kaynak;cumhuriyet

Kaynak:Haber Kaynağı