KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Konya'da evli ve 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Havva B., kendisine tecavüz eden eski sevgilisi 1 çocuk babası 39 yaşındaki Mehmet O.'yu, tabancayla 6 el ateş ederek öldürdü. Havva B.'nin, telefondan, 'Eve gelip sana yatağında tecavüz edeceğim' tehditleri sa

İlk evliliğini 22 yıl önce yapan Havva B., evliliklerinin ikinci yılında, hastalık sonucu eşini kaybetti. 1 çocuğuyla dul kalan kadın, ailesinin yanına yerleşti. Havva B., memleketi İsmil Mahallesi’nden tanıdığı evli Mehmet O. ile ilişki yaşamaya başladı. 

'İLİŞKİMİZİ AİLENE SÖYLERİM' TEHDİTLERİYLE TECAVÜZ ETTİ 

Havva B. birkaç yıl Mehmet O. ile birlikte olduktan sonra ayrıldı. İlişkilerini sürdürmek isteyen O., iddiaya göre, "İlişkimizi ailene söylerim" diyerek Havva B.'yi tehdit ederek görüşmeye devam etti ve zaman zaman tecavüz etti.

İKİNCİ EVLİLİĞİNDE DE PEŞİNİ BIRAKMADI

Mehmet O., 2005 yılında ikinci evliliği yapan ve 2 çocuğu olan B.'nin peşini  bırakmadı. Mehmet O., Havva B.'ye geçmişteki ilişkilerini eşine söyleyeceğini öne sürerek zaman zaman zorla ilişkiye girdi.

İddiaya göre en son 10 gün önce B.'nin evine gelen O., zorla B.'yi İsmil Mahallesi’ne götürüp burada bir evde dövüp tecavüz etti. O. ve B. bir gece İsmil’de kalıp döndü.

"EVE GELECEĞİM, SANA YATAĞINDA TECAVÜZ EDECEĞİM"

Mehmet O., dün de B.'yi telefonla arayıp, iddiaya göre, "Eve geleceğim, sana yatağında tecavüz edeceğim" dedi. B. de, adamın gelmesine karşı çıkarak, "Gelme, oruçluyum" diyerek vazgeçirmeye çalıştı. 

Ancak O., B.'nin merkez Selçuklu ilçesindeki evine geldi. Havva B., O’nun gelmesi üzerine İsmil’de aldığı ruhsatsız tabancasını alarak kapıyı açtıktan sonra, "Ben sana gelme demedim mi? Yeter artık senden çektiğim" dedi. 

Tabancayı gören adam, merdivenlerden inip kaçmaya çalıştığı sırada Havva B. arkasından ateş etti. Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerine 6 mermi isabet eden Mehmet O., olay yerinde öldü.  B. ise polisi arayarak, "Birisini öldürdüm. Gelip beni alın" dedi.

Sevk edilen ekipler tarafından gözaltına alınan B. yapılan sorgulama ardından bugün adliyeye sevk edildi.

 

posta