KEDİLERİYLE BİRLİKTE ÖLÜ BULUNDU

KEDİLERİYLE BİRLİKTE ÖLÜ BULUNDU

Işık'ın evinde beslediği 2 kedi yavrusunun da ölüsüne rastlandı.Alınan bilgiye göre, tek başına yaşayan Ferit Işık

MALTEPE İdealtepe'de bir haftadan beri kendisinden haber alınamayan Ferit Işık (55) evinde ölü olarak bulundu. Işık'ın evinde beslediği 2 kedi yavrusunun da ölüsüne rastlandı.

İKİ KEDİ YAVRUSUDA ÖLMÜŞ

Alınan bilgiye göre, tek başına yaşayan Ferit Işık'tan bir haftadan beri haber alamadığını söyleyen kardeşi Nurettin Işık, kardeşinin yaşadığı eve geldiğinde, perdelerin sımsıkı kapalı olduğunu gördü. Telefonla da kendisine ulaşamadığı için polisten yardım isteyen Nurettin Işık, polisle birlikte eve girdiğinde, kardeşinin cesediyle karşılaştı. Ferit Işık'ın cansız bedeni yerde yüzüstü olarak bulundu.

YÜZÜNDE MORLUK VAR

Polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda, cesedin yaklaşık 1 haftalık olduğunu tahmin ettiklerini, yüzün sol tarafında da büyük bir morluk tespit edildiğini belirtti.

HAYVAN SEVERDİ

Ölüm nedeninin otopsi sonucunda belli olacağını söyleyen polisler, evde yaptıkları inceleme sonucunda odada iki yavru kedi ölüsüne de rastladı. Cesedin hemen yakınında bulunan 2 ölü yavru kedinin Ferit Işık'a ait olduğunu söyleyen kardeşi, Ferit Işık'ın yalnız yaşadığı için kedi beslediğini ve hayvanları çok sevdiğini söyledi.

GÜVENLİK FİRMASINDA ÇALIŞIYORDU

Abisinin bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışırken işi bıraktığını ve yakında emekli olacağını söyleyen Nurettin Işık, Ferit Işık'ın içe dönük, insanlardan uzak yaşamayı tercih eden bir psikolojisi olduğunu dile getirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı