KAYSERİLİ MİNİK AHMET AZİZ YILDIRIM'A KONUK OLDU

KAYSERİLİ MİNİK AHMET AZİZ YILDIRIM'A KONUK OLDU

GEÇTİĞİMİZ hafta Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı deplasman maçında tribünde yaşadığı üzücü olay sonrası Ahmet Berkay Çoban ve ailesi, Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun davetlisi olarak...

GEÇTİĞİMİZ hafta Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı deplasman maçında tribünde yaşadığı üzücü olay sonrası Ahmet Berkay Çoban ve ailesi, Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun davetlisi olarak bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.

AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Kayserili minik taraftar Ahmet Berkay, İstanbul'a iner inmez mutlu olduğunu dile getirdi. Baba Ramazan Çoban ise yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin büyüklüğüne değinirken, Ahmet Berkay'ın hayalini gerçekleştirdiği için başkan Aziz Yıldırım'a teşekkürlerini iletti. Çoban ailesi, havalimanından ayrılarak Fenerbahçe konuk evine gitti. Kayseri Fenerbahçeliler Derneği de Ahmet Berkay Çoban ve ailesini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladı.

MAÇI TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Ahmet Berkay Çoban ve ailesi, bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını tribünden izleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı