Kayseri’de otobüs kazası: Yaralılar var

Kayseri’de otobüs kazası: Yaralılar var

Kayseri’de, yolcu otobüsü kontrolden çıkarak refüje çarptı, bir süre sonra da yanmaya başladı. Kazada 6 kişi yaralandı

Ahmet Turan K. yönetimindeki yolcu otobüsü, Lalebeli mevkisinde kontrolden çıkarak refüje çarptı.

Otobüs daha sonra karşı yöne geçerek yol kenarındaki tarlada durdu.


YANGIN BAŞLADI


Kazada ilk belirlemelere göre yolculardan 6’sı yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Yolcuların tahliyesinin ardından otobüste çarpmanın etkisiyle yangın başladı.

LASTİK PATLADIĞI İÇİN KONTROLÜ KAYBETMİŞ


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, otobüs kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Sürücü Ahmet Turan K, polis ekiplerine lastik patladığı için otobüsünkontrolünü kaybettiğini, yolcuları tahliye ettikten sonra yangın başladığını söyledi.
 
"KIRIK AYAKLI ABİ VARDI, HEPİMİZİ TOPLADI"


Kazayı yara almadan atlatan yolculardan Mustafa Ergün, otobüsün en arkasında uyduğu sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.
Çığlık seslerine uyandığını belirten Ergün, şunları anlattı: "Tam şarampolden düşüyorduk, herkes sağa sola savruldu. Otobüste kırık ayaklı bir abi vardı, hepimizi topladı. Daha sonra kapıya yöneldik. Yine aynı abi kapıya tekme attı. O arada zaten biz de camı kırmıştık, oradan çıktık hepimiz teker teker. Sonra şoförü aldık. Biz çıkarken araba zaten yanıyordu. Sonra biz dışarı çıktığımızda komple alev aldı, biz de uzaklaştık. Ambulansa, itfaiyeye haber verdik. Otobüsün ancak yarısı doluydu, tam dolu değildi. Kayseri son duraktı."

İlgili Haberler