Kayıptı.. Çuval içinde çıplak cesedi bulundu!

Kayıptı.. Çuval içinde çıplak cesedi bulundu!

SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde, geçen cumartesi günü Uludere Çayı kenarında oynarken ortadan kaybolan ve 3 gün boyunca her yerde aranan 7 yaşındaki Ömer Den'in dün gece çuval içinde çıplak haldeki cesedi bulundu.

Mahalle sakinleri, hırsız sandıkları ve sırtında çuval taşıyan kişinin kendilerini görünce kaçmaya başladığını, daha sonra attığı çuvalın içinden de cesedin çıktığını söyledi.

Hendek İlçesi'nin Başpınar Mahallesi'nde oturan Den Ailesi'nin çocukları Ömer Den, geçen cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Uludere Çayı kenarında oynarken ortadan kayboldu. Aile, akşam saatlerine kadar çocuklarını bulamayınca polise haber verdi. Polis ekipleri bölgede bulunan bir ilköğretim okulunun güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde Ömer'in ormanlık alana doğru gittiğni saptadı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen çocuğun izine rastlanmadı. 

Ömer'in bulunabilmesi için belediye hoparlöründen duyurular yapıldı. Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği ekipleri de 3 gün boyunca Uludere Çayı boyunca ve bölgeye yakın su göletlerinde yaptıkları aramalardan bir sonuç elde edemedi.

ÇUVALI ATIP KAÇTI İDDİASI

Ramazan'ın başlaması nedeniyle dün gece sahura kadar evlerinin önünde oturan bir grup mahalle sakini, saat 02.00 sıralarında sırtında çuval bulunan kişiyi gördü. Görüldüğünü fark edince panikleyen şüpheli, bir süre sırtındaki çuvalla kaçmaya çalıştı. Ancak daha sonra çuvalı atarak kaçtı. Çuvalın içinde çalıntı eşya olacağını düşünen mahalleli, içini açıp baktıklarında çıplak haldeki bir çucuk cesedi görünce şoke oldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve Cumhuriyet Savcısı geldi. Cesedin 3 gündür her yerde aranan Ömer Den'e ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemede, boğularak öldürüldüğü sanılan çocuğun cesedinin çürümeye başladığı belirlendi. Ceset, kesin ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bölgede bulanan MOBESE kameralarını inceleyen polis kimliği açıklanmayan 60 yaşlarındaki şüpheliyi tesbit etti. Polis bu şüphelinin bulunması için araştırmalar devam ediyor.

Günlerdir iyi haber almayı bekleyen Ömer'in yakınları ise acı haberlere gözyaşına boğuldu.