KAYIP UZMAN ÇAVUŞ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

KAYIP UZMAN ÇAVUŞ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

Ancak bir süre sonra mesai arkadaşları ve Yozgat Sorgun'da yaşayan ailesi uzman çavuş Çalışkan'a ulaşamadı

TOKAT'ın Niksar ilçesinde 12 gündür kayıp olduğu için aranan 23 yaşındaki jandarma uzman çavuş Abdullah Çalışkan, bir tarla kenarında ölü bulundu.

12 GÜN TÜM ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMADI

Bingöl'deki görevinin ardından Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı'na tayini çıkan uzman çavuş Abdullah Çalışkan, yaklaşık 15 gün önce ilçede görevine başladı. Ancak bir süre sonra mesai arkadaşları ve Yozgat Sorgun'da yaşayan ailesi uzman çavuş Çalışkan'a ulaşamadı. Bunun üzerine bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Fakat 12 günlük çalışmanın ardından bulunamadı.

VATANDAŞLAR BULDU

Akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Yücelen Küme evleri bölgesinde tarlaya giden vatandaşlar burada yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ve Jandarma ekipleri tarla kenarında yatan ve çürümeye başlamış ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası cesetin Abdullah Çalışkan'a ait olduğu belirlendi.

TABANCA VE KOVAN BULUNDU

Ayrıca cenazenin yanında bir adet boş kovan ve tabanca bulundu. Cenaze daha sonra otopsi için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uzman Çavuş Çalışkan'ın intihar ettiği ihtimali araştırılırken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Abdullah Çalışkan'ın cenazesi Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Cumafakılı Köyü'nde toprağa verilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı