KAYIP CESET BULUNDU ALMANCI KOCANIN BAŞI DERTTE

KAYIP CESET BULUNDU ALMANCI KOCANIN BAŞI DERTTE

Cesetsiz cinayet davasında 14 aydan beri aranan ceset bulundu.

ALMANYA’nın Münih kentinde 14 aydan bu yana 'Cesetsiz cinayet davası' olarak nitelendirilen davada aranan ceset bulundu. 14 ay önce kaybolan 36 yaşındaki Daniela Karaffa’nın cesedi Nymphenburg Sarayı arkasındaki bir koruda bulundu. Bu gelişme üzerine gözler 14 aydan bu yana cinayet suçundan tutuklu bulunan 44 yaşındaki Bülent A.’nın davasına yöneldi.

Daniela Karaffa’nın hayat arkadaşı ve 3 yaşındaki Sarah ile 6 yaşındaki Kenan'nın babası Bülent A., cinayetle ilgisi olmadığını iddia ediyor. Bülent A., Daniela ile 12 Mart 2013 tarihinde kavga ettiğini ve Daniela Karaffa'nın gece çocukları da uyurken bırakarak yeni tanıştığı erkek arkadaşına gittiğini söylemişti. 

Bülent A.’ nın ifadesinde tutarsızlıklar bulunduğunu belirten polis, ceset bulunamadığı için bugüne kadar cinayeti kanıtlayamadı. Çürümüş halde bulunan cesedin, DNA testiyle Daniela Karaffa’ya ait olduğu kanıtlandı. Ayrıca boğazı sıkılarak öldürüldüğü sanılıyor. 

Bülent A.' nın ailesi eskiden elektrikçi olarak çalışırken, düşüp sakat kalan ve işsiz oğullarının, yürüme engelli olması nedeniyle Daniela’yı öldürüp, cesedini koruya taşımasının olanaksız olduğunu iddia ediyor. 26 Mayıs’ta davasına devam edilecek Bülent A.’ nın cinayeti işlediği kanıtlanırsa, 25 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı