KAYIP CEMAAT İMAMI ADİL ÖKSÜZ KONUSUNDA FLAŞ GELİŞME

KAYIP CEMAAT İMAMI ADİL ÖKSÜZ KONUSUNDA FLAŞ GELİŞME

Darbe gecesi Akıncı üssünde çok sayıda askeri personel il birlikte yakalanan ancak 2 kez hakim karşısına çıkarıldığı halde serbest kalan Hava Kuvvetleri İmamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün ilginç görüntüleri ortaya çıktı.

Darbe girişiminde yer aldığı bilinen tek sivil olan ve hain planın kara kutusu olarak gösterilen firari darbeci Adil Öksüz'ün yeni fotoğrafı ortaya çıktı.Habertürk'ün haberine göre darbe girişiminde büyük bir rolü olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün askeri personel ile birlikte yakalndıktan sonra elbiselerinin soyulup fotoğrafının çekildiği ortaya çıktı.

POLİSİN ELİNDE OLSAYDI ÇOK ŞEY AYDINLANACAKTI

Darbenin kara kutusu olarak gösterilen, FETÖ'nün hava imamı olarak tanımlanan ve aynı zamanda girişimde yer aldığı bilinen tek sivil olan Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün Akıncılar Üssü temizlendikten sonra darbeci askerlerle birlikte gözaltına alındığı sırada çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞMIŞ


Fotoğrafta, Adil Öksüz yüzünü kendisine verilen bir fanila ile kapatmaya çalışırken görülüyor. 

adil-oksuz.jpg

EŞİNİN ANNESİ VE BABASI GÖZALTINA ALINMIŞTI

Yakalandıktan sonra, "Akıncı'ya arsa bakmaya gitmiştim" diyen ve serbest bırakılan Adil Öksüz, halen firarda.

Adil Öksüz'ün birlikte gözaltına alındığı darbecilerin tamamı Ankara Adliyesi'ne götürülürken, Adil Öksüz Sincan'daki Batı Adliyesi'ne götürüldü. Savcının tutuklama talebine rağmen, mahkeme Öksüz'ü delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

2. HAKİMDE SERBEST BIRAKTI

Savcının itirazı üzerine yeniden sorgulanmak üzere hakim karşısına çıkan Adil Öksüz, ikinci hakim tarafından serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı