KAYIP BELEDİYE GÖREVLİSİNİN AĞACA ASILI CESEDİ BULUNDU

KAYIP BELEDİYE GÖREVLİSİNİN AĞACA ASILI CESEDİ BULUNDU

Bankaya ve çevresindekilere yüklü miktarda borcu olduğu belirtilen 28 yıllık memur Mustan Erkol

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, arife gününden bu yana kendisinden haber alınamayan, belediyede görevli 50 yaşındaki Mustan Erkol'un cesedi bir ağaçta asılı bulundu. Bankaya ve çevresindekilere yüklü miktarda borcu olduğu belirtilen Erkol'un intihar ettiği sanılırken, cesedi otopsiye gönderildi.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI

Nazilli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli, evli ve iki çocuk babası Mustan Erkol, Kurban Bayramı'nın arife günü evinin çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Her yerde aranan Erkol'un cesedi bugün saat 10.30 sıralarında Pirlibey ve Dualar Mahallesi arasında bulunan Cemal Aktaş'a ait bir portakal bahçesinde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, inceleme yaptı. İki hafta önce öldüğü ve cesedi çürümeye başladığı belirlenen 28 yıllık memur Aktaş'ın cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

250 BİN TL BORCU VARMIŞ

Bankaya ve çevresine yaklaşık 250 bin lira borcu olduğu belirtilen Mustan Erkol'un intihar ettiğinin sanıldığı kaydedildi. Erkol'un üzerinde herhangi bir intihar notuna rastlanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı