Kayıp Amerikalı Kadın'ın Cesedi Bulundu

Kayıp Amerikalı Kadın'ın Cesedi Bulundu

AMERİKALI SARAI SIERRA'NIN CESEDİ CANKURTARAN SURLARINDA BULUNDU

AMERİKALI SARAI SIERRA'NIN CESEDİ CANKURTARAN SURLARINDA  BULUNDU

 
 Beyoğlu'nda kaldığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Sarai Sierra(33)'nın cesedi Cankurtaran surlar mevkinde dehlizin içinde bulundu. Polisin ilk yaptığı inlemede Sierra'nın bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.
21 Ocak'tan beri habera alınamayan Sierra için polis günlerdir MOBESE ve güvenlik kameralarını inceliyordu. Edinilen bilgeye göre, polis bu akşam saatlerinde görüntülerden yola çıkarak Sierra'dan yerini tespit etti. Çok sayıda polis ekibi, olay yerine sevkedildi. Polis, Cankurtaran'da surların dibindeki dehlizin içinde 33 yaşındaki Sarai Sierra'nın cesedini buldu.

11 KİŞİ GÖZ ALTINDA 

Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Polis, çevreden 11 kişiyi ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. Sierra'nın başında yara olduğu belirtildi. Polis, Sierra'nın öldürüldükten sonra buraya taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
21 Ocak'tan beri kendisinden haber alınamayan Sierra'nın bulunması için polis seferber olmuştu. Kayıp kadından en ufak bir haber alınamaması ölmüş olabileceği ihtimalini kuvvetlendirmiş, polis ekipleri bulunan her cesedi kayıp Sierra olabileceği şüphesiyle titizlikle incelemişti.

CESET ÜZERİNDE İNCELEME SÜRÜYOR 
 
Ceset üzerindeki inceleme sürüyor. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis son olarak Sierra'nın Galata Köprüsü üzerindeki görüntülerine ulaşmış ve çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırmıştı.
İstanbul'da kaybolan ABD'li kadın fotoğrafçı için devreye MİT girmişti. Ailesinin ilk kez yurtdışına çıktığını söylediği Sierra'nın yurda giriş çıkışları da mercek altına alınmış ve ilginç bilgilere ulaşılmıştı. 
 
İstanbul polisi bin  kamera kaydını incelemiş ve genç kadının girdiği tüm sokaklar ve gezdiği alışveriş merkezleri saptanmıştı.


İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ