KAYINPEDER DAMAT ÇATIŞMASI; 1 ÖLÜ 3 YARALI

KAYINPEDER DAMAT ÇATIŞMASI; 1 ÖLÜ 3 YARALI

Kayınpeder Özdemir Sadıklı da tabancasını çıkarıp ateş edince, bu kez üzerindeki tabancayı çeken Harun Nazar, peş peşe ateş ederek Özdemir Sadıklı, Ali Sadıklı, Aydemir Sadıklı ve Yavuz Sadıklı yaraladı.Adana Devlet...

YARALILARDAN ALİ SADIKLI ÖLDÜ

Adana'da Harun Nazar'ın tabancayla vurduğu 4 yaralıdan 37 yaşındaki Ali Sadıklı kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kayınpeder Özdemir Sadıklı'nın ise durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

EŞİ İLE AYRILMA AŞAMASINDAYMIŞ

Adana’da eşiyle ayrılma aşamasında olan 33 yaşındaki Harun Nazar, sokakta kendisine silahla ateş eden kayınpederi Özdemir Sadıklı'nın da aralarında olduğu 4 kişiyi tabancayla yaraladı. 

BANKADA KARŞILAŞTILAR

Olay, merkez Seyhan İlçesi’ndeki Atikop Toptancıları Sitesi içerisindeki bir banka şubesinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Harun Nazar banka şubesinde işlem yaptırırken kayınpederi ve eşinin akrabalarıyla karşılaştı. Harun Nazar yanında bulunan akrabasıZiya Nazar ile birlikte, kayınpederi Özdemir Sadıklı ile banka içinde tartışmaya başladı. Banka çıkışında tartışma kavgaya dönüşünce Harun Nazar, önce bıçağını çıkarıp kayınpederi Özdemir Sadıklı, Ali Sadıklı, Aydemir Sadıklı ve Yavuz Sadıklı’ya saldırdı.

KAYINPEDER SİLAHA SARILDI

Kayınpeder Özdemir Sadıklı da tabancasını çıkarıp ateş edince, bu kez üzerindeki tabancayı çeken Harun Nazar, peş peşe ateş ederek Özdemir Sadıklı, Ali Sadıklı, Aydemir Sadıklı ve Yavuz Sadıklı yaraladı. Ardından silahını bırakan Harun Nazar, yerde kanlar içindeki kayınpederi Özdemir Sadıklı’yı yumruklayıp, tekmeledi.

HARUN NAZAR GÖZALTINDA

Yaralılar çağrılan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis Harun Nazar’ı gözaltına aldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı