KAVACIK'TA ESKİ KOCA DEHŞETİ

KAVACIK'TA ESKİ KOCA DEHŞETİ

Kadın cinayetlerinin durdurulamadığı ülkemizde cinayetlere bir yenisi eklendi. Kavacık'ta eşinden yeni boşanan 30 yaşındaki Öznur Ocaklı sırtından bıçaklanarak katledildi.

Eşinden yeni boşanan 2 çocuk annesi Öznur Ocaklı, apartmanının girişine ulaştığında henüz bilinmeyen bir kişiyle girdiği tartışma sonrası bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı, olay sonrası kayıplara karıştı. 

Öznur Ocaklı'nın, dairenin girişinde bir süre karşısındaki kişi ile tartıştığı, bıçaklama olayının bu tartışma sırasında meydana geldiği belirtildi.

Olayın ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri dairede araştırma yaparak delil topladı. Cinayet sırasında evde bulunan Öznur Ocaklı'nın 6 yaşındaki ikiz çocuklarını da polisler çikolata vererek avutmaya çalıştı. Olaydan haberdar olan Ocaklı'nın kardeşleri ve yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Savcının olay yerine gelmesinin ardından, ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Bu arada polis, yaptığı araştırma sonucu, şüpheli olarak E.T.'nin (35) ismine ulaştı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ailenin kendi içine kapalı bir hayat sürdüğü öğrenilirken, bazı mahalle sakinleri, cinayeti, ölen kadının eski kocasının işlemiş olabileceğini iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı