KATLİAM'DA ÖYLE BİR KARE ORTAYA ÇIKTI Kİ?

KATLİAM'DA ÖYLE BİR KARE ORTAYA ÇIKTI Kİ?

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bombalı terör saldırısının ardından çekilen bu fotoğraf, büyük yankı uyandırdı.

 

GÜNE DAMGA VURAN KARE

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önündeki bombalı terör saldırısından sonra çekilen bir fotoğraf, yaşanan dramı gözler önüne serdi. Bir çoğu daha 25 yaşını doldurmamış 30 insanın katledildiği bombalı saldırının ardından her dakika yeni bir yürek yakan görüntüler ortaya çıkıyor

HAYATTA OLUP OLMADIKLARI ÖĞRENİLEMEDİ

200720152238098936800_2.jpg

30 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda bombanın hedefi olan iki arkadaşın yerde, el ele tutuşurken görüldüğü fotoğraf, sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı. İki genç kızın hayatta olup olmadığıyla ilgili herhangi bilgiye ulaşılamadı.

ÖLENLER ARASINDA DAHA 18 YAŞINDA BİR GENÇ VAR

ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesindeki patlamada hayatını kaybedenler arasında 18 yaşındaki Okan Pirinç olduğu belirlendi. Samandağ İlçesi'nde oturan Okan Pirinç'in üniversiteye kayıt yaptırmaya hazırlandığı kaydedildi.
Suruç'taki bombalı saldırı, Hatay'da da protesto edildi. Halkın Demokrasisi Partisi'nin çağrısı üzerine Saray Caddesi üzerinde toplanan sivil toplum kuruluşları (STK), Ulus Meydanı'na hareket etti. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı yürüyüşte, hükümet aleyhine sloganlar atıldı. Ulus Parkı'ndaki basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı. 

BU YIL LİSDEN MEZUN OLDU

200720152020032655020_2.jpg

Bombalı saldırıda hayatını kaybedenler anılırken, ölenlerden birinin de 18 yaşındaki Okan Pirinç olduğu açıklandı. Samandağ nüfusuna kayıtlı Pirinç'in, Karaçay Bedii Sabuncu Lisesi’nden bu yıl mezun olduğu ve ünevirseteye kayıt yaptırmaya hazırlandığı kaydedildi.

KATLİAMDAN DİĞER FOTOĞRAFLAR (+18)

YURTTA SURUÇ PROTESTOLARI

Kaynak:Haber Kaynağı