KATLİAM ÖNCESİ "EL NUSRA" MESAJI

KATLİAM ÖNCESİ "EL NUSRA" MESAJI

İslamcı sitelerde yazar olarak görülen şahıs giden gençleri hedef gösteren mesajlar attı. Şahsın Suriye'de savaşırken çekilmiş fotoğrafları da dikkat çekiyor.

İstanbul ve Ankara'dan Kobani'ye giden gençlere Suruç'ta yapılan saldırıda onlarca genç hayatını kaybetti. Saldırının şoku sürerken saldırıdan önce cihatçı hesaplardan yapılan hedef gösterme dikkat çekti.

EL NUSRA'NIN ORGANİZASYONU MU ?

El Nusra'ya yakınlığıyla bilinen Miraç Karaaslan isimli hesaptan gençlerin bir gün önceden hedef gösterildiği görülüyor. İslamcı sitelerde yazar olarak görülen şahıs giden gençleri hedef gösteren mesajlar attı. Şahsın Suriye'de savaşırken çekilmiş fotoğrafları da dikkat çekiyor.

ANKARA'DA TERÖR ALARMI (Olay yerinden fotoğraflar)

Öte yandan katliam sonrası Emniyet güçlerinde olağanüstü bir hareketlilik başladı. Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde meydana gelen patlamanın ardından Ankara polisi alarma geçti. Polis ekiplerine yapılan uyarılarda ekiplerin çelik yelekli ve otomatik silahlı şekilde görev yapmaları istendi.
Ekiplerin şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde dikkatli davranmaları istenen uyarıda, ayrıca canlı bomba olayının üzerinde dikkatle durulması gerektiği belirtildi.

İŞTE PATLAMA ANI VE HEMEN SONRASI

Kaynak:Haber Kaynağı