KATLİAM KURBANININ CENAZESİNDE DAVUTOĞLU'NA ŞOK

KATLİAM KURBANININ CENAZESİNDE DAVUTOĞLU'NA ŞOK

Katliam kurbanı 20 yaşında öğrenci Elvin Buğra Arslan'ın cenaze töreninde yakınları Davutoğlu'na nefretlerini böyle gösterdiler

Ankara'da meydana gelen 3. intihar saldırısı vatandaşların sabır taşlarını çatlattı. Gencecik insanların, yaşlıların, kendi halinde vatandaşların hayatına mal olan saldırıların Ankara'nın moralini bozduğu her noktadan belli oluyor. İnsanlar kalabalık alanlardan dolaşmaktan vakit geçirmekten çekiniyorlar.

"BAŞKANLIĞINIZ BATSIN" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ODTÜ'de okuyan ve kanlı saldırıda hayatını kaybeden Berkay Baş'ın dün Polatlıda kılınan cenaze namazına katılmak isteyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a "Başkanlığınız Batsın" şeklinde tepki gösterilmişti. Bu gün ise yine sadece 20 yaşında hayallerine,geleceğine ve umutlarına veda eden Elvin Buğra Arslan'ın cenaze töreni için camide toplanan yakınlarının ağıtları,nefretleri yeri göğü inletti.

Bu sırada bazı vatandaşların törene gönderilen çelenkler arasında bulunan Başbakan Davutoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti çelengini ters çevirdikleri görüldü.

ŞEHİT VE KATLİAM CENAZELERİNE ÇELENK GÖNDERMEKLE BAŞBAKAN OLUNMAZ

Öte yandan bazı vatandaşların Başbakan Davutoğlu'nun çelengini farkettikten sonra, " Çelenk göndermekle başbakan olunmuyor, cinayetleri ve gelen şehitleri durdurmakla olunuyor" şeklinde bağıırdıkları duyuldu.

İŞTE O ÇELENK

[Haber görseli]

Ankara'da 37 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından, terör kurbanları son yolculuklarına uğurlanıyor.

Kızılay'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında bulunan 20 yaşındaki Elvin Buğra Arslan'ın cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından gönderilen çelenk tepkiyle karşılandı.

[Haber görseli]

Cenaze törenine gönderilen "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı" yazılı çelenk, cenaze namazına katılmak için camiye gelen yurttaşlar tarafından önce tepkiyle karşılandı, daha sonra ters çevrildi.

Fotoğraflar: @cekimyk06 ve Sendika

Kaynak:Haber Kaynağı