KATİL ZANLISI ŞOK ETTİ

KATİL ZANLISI ŞOK ETTİ

MERSİN'de bir ay önce evinde boğazı kesilerek öldürülen 51 yaşındaki Nurcan Bıyıklı'nın cinayet şüphelisi ailenin içinden çıktı.

Merkez Toroslar İlçesi Güneykent Mahallesi'ndeki Şahin Apartmanı'nda geçen 12 Ocak'ta Özlem Bıyıklı, cep telefonuyla aradığı annesi Nurcan Bıyıklı'ya ulaşamayınca komşularından yardım istedi. Bunun üzerine kapıyı zorlayarak içeri giren komşuları, evin salonunda Nurcan Bıyıklı'nın kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede iki çocuk annesi Bıyıklı'nın boğazının kesilerek öldürüldüğü saptandı.

'HER ÖLÜMÜN BİR SEBEBİ VARDIR'

Olayla geniş çaplı bir araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nurcan Bıyıklı'nın kaynı Ferhat Bıyıklı'yı hareketlerinden şüphelenerek takibe aldı. İstanbul'da bir lokantada çalıştığı belirlenen Bıyıklı'yı bir süre takip eden polis daha sonra gözaltına aldı. Mersin'e getirilen Ferhat Bıyıklı, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ederek, "Ağabeyim Celal Bıyıklı'nın bana borcu vardı. Mersin'e gelip ağabeyimin evine gittim ve yengemden paramı istedim. Parayı alamayınca önce boğdum, sonra boğazını kestim" diye ifade verdi.

Sorgusun ardından adliyeye sevk edilirken rahat tavırlarıyla dikkat çeken Bıyıklı, gazetecilerin 'Neden yaptın?' sorusuna pişman olmadığını belirterek, "Her ölümün bir sebebi vardır" dedi. Bıyıklı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı