KAŞ'TA VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZIN BABASI KONUŞTU

KAŞ'TA VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZIN BABASI KONUŞTU

Nedeni henüz bilinemeyen vahşetin genç kurbanı Fulya Özdemir'in babasıİsviçre'den kızının cenazesini alamaya geldi. Acılı babanın verdiği ayrıntılar ilginçti.

Antalya'nın Kaş ilçesinde kayıplara karışan ve 9 gündür aranan,  bıçaklanmış bedeni gömülü olduğu yerde bu sabah bulunan 29 Yaşındaki Fulya özdemir'in babası konuştu.

BABA İSVİÇRE'DEN CENAZEYİ ALMAYA GELDİ

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde öldürülen Fulya Özdemir'in babası Eyvaz Özdemir, kızını öldürdüğü iddia edilen ve gözaltında tutulan kişiyle Kaş'ta tanıştığını söyledi.

BABA CENAZEYİ ALMAYA GELDİ

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde öldürülen Fulya Özdemir'in babası Eyvaz Özdemir, kızını öldürdüğü iddia edilen ve gözaltında tutulan kişiyle Kaş'ta tanıştığını söyledi.

Kızının cenazesini almak için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gelen Eyvaz Özdemir, kızının Zürih Üniversitesi'nde banka ve finans bölümünden mezun olduktan sonra iyi bir bankada işe başladığını belirtti.

Baba Özdemir, kızının bankacılık yapmak istemediğini söyleyerek Kaş'a 13 ay önce yerleştiğini anlatan Baba Özdemir, "Kızım Kaş'ta hediyelik eşya yapıp satacağını ve sanatla ilgileneceğini söyledi. 'Kaş'ı seviyorum' diyordu.

Ben de destek verdim. Burada A.M. ile tanışmış, yardım edeceğini düşünerek onunla takılmış" dedi.

ŞÜPHELİYLE TANIŞMIŞ, 'TEKİN ADAM DEĞİL' DEMİŞ

Ağustos ayında Türkiye'ye geldiğinde, kızının bu kişiyle ın kendisini tanıştırdığını belirten Öztürk, şöyle devam etti: 

"Kızıma 'Bu adam tekin değil' dedim. Kızım bana 'Herkes suç işleyebilir ama hata yapmış da olabilir' dedi.

Ona destek oluyordu. Eylülde bir daha geldim. Bazı eksikleri vardı onları giderdim. 30 bin lira borcu olduğunu söyledi. Bunu ödedim.

Bu işleri bitirecekti. Hiçbir sorunu yoktu, Zürih'e gelecekti. Bazı eşyalarını götürecekti. Bu cinayet basit bir sevgili cinayeti değil, örgütlü bir iş olduğunu düşünüyorum.

Seven insan korkunç bir cinayet işlemez, bazen üzülür kırılırsınız ama cinayet işlemezsiniz. Bu işin arkasında başka bir şey var. Kızım belki bu kişilerle ilgili bir şeyler biliyordu."

Kızının Ankara'da doğduğunu ifade eden Öztürk, "Kızım burayı çok seviyordu ve hayatı burada noktalandı" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı