KAŞ'TA ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZIN ZANLISININ AİLESİ KONUŞTU

KAŞ'TA ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZIN ZANLISININ AİLESİ KONUŞTU

9 gün arandıktan sonra battaniyeye sarılı cesedi bulunan Fulya Özdemir'in katil zanlısı Atilla M'nin ailesi ayrıntıları böyle anlattı

Kaş'ta Fulya Özdemir'in öldürülmesine ilişkin Kırklareli'nde tutuklanan şüphelinin anneannesi, torununun cinayetten arandığını televizyondan öğrendiğini söyledi- Feriha Çakır:"Nereden bilebilirdik ki... Bize hiçbir şey belli etmedi. Televizyondan öğrendik"dedi.

KISKANÇLIK CİNAYETİ İDDİASI

 Antalya'daki cinayete ilişkin Kırklareli'nde tutuklanan Atilla M'nin anneannesi Feriha Çakır, torununun cinayetten arandığını televizyondan öğrendiğini söyledi.

BATTANİYE'YE SARILI BULUNDU

Kaş'ta, üzeri taşlarla örtülü, battaniyeye sarılı vaziyette cesedi bulunan Fulya Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili Büyükkarıştıran beldesinde saklandığı anneannesinin evinde yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Atilla M'nin anneannesi, torununun cinayet zanlısı olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

"Kasten adam öldürme" ve "yaralama" suçlarından tutuklu bulunduğu Kırklareli Açık Cezaevinden firar ettiği belirtilen Atilla M'nin Antalya'ya gittikten sonra evine geldiği anneannesi, torununun durumundan şüphelenmedi.

Feriha Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, torununun cinayet zanlısı olduğunu öğrendiğinde şoka girdiğini söyledi.

Yaşananlar karşısında duyduğu üzüntüyü dile getiren Çakır, torununun cinayete ilişkin kendisine hiçbir şey belli etmediğini anlattı.

Torunun cinayet zanlısı olduğunu televizyondan öğrendiğinde çok korktuğunu ifade eden Çakır, "Pazartesi günü sabaha karşı 04.00'da kapım çaldı. Önce açmak istemedim. Sonra kalkıp kapıyı açtım. Bir baktım ki torunum Atilla. Büyük sevinç yaşadım. 'Nasıl oldun oğlum, cezaevinden kurtuldun mu?' dedim. Kafasını sallayarak 'evet' dedi. 'Şimdiye kadar nerelerdeydin? Hiç haber vermedin' dedim. 'Ne arayıp ne soruyorsunuz' dedim. Sonra oturduk, çay yaptım, kahvaltı ettik. 'Sen yorgunsundur, uykusuzsundur' dedim, yattı. O yattıktan sonra ben bir daha yatmadım." diye konuştu.

Çakır, ertesi gün kahvaltıda sohbet ettiklerini anlatarak, torununun kendisine Antalya'da bir işe girdiğini ve çok rahat olduğunu söylediğini dile getirdi.

Torununun gezmeye geldiğini belirtmesi üzerine şüphe duyduğunu ancak cinayetin aklına hiç gelmediğini vurgulayan Çakır, "Kahvaltı sonrası torunum evden çıktı. O gittikten sonra televizyonu açtım. Bir de ne göreyim ki böyle bir durum var. Oğlum İsmail'e söyledim. Sonra akşam oldu. Atilla eve geldi. Biz programda gördüğümüzü Atilla'ya söyledik. 'Oğlum sen bir kabahat yaptın mı? Programda seni arıyorlar' dedim. Atilla 'bittim ben' dedi. Aradan çok geçmeden jandarmalar evimizi bastı.

Atilla, jandarmalar geldiğinde 'anneannem ve dayımın bir şeyden haberi yok, onları bırakın' diye söyledi. Ama bizi de aldılar. Sonra beni saldılar. Atilla, kendisine olduğu gibi bize de yazık etti. Benim evladım hasta oldu. Bizi rezil etti. Ben torun dedim, evlat dedim eve aldım. Nereden bilebilirdik ki... Bize hiçbir şey belli etmedi. Ustası olmuş her şeyin. Televizyondan öğrendikten sonra ben bile korktum. Bilseydim jandarmayı kendim arardım. Bize bunu yapmayacaktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı