KASİYERİ BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

KASİYERİ BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bir süper markette muhasebeci ve kasiyer olarak çalışan Nihal Kartal'ı sandalyeye bağlayıp 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasada bulunan yaklaşık 12 bin lirayı alarak kaçan 27 yaşındaki Serkan Ç., Manisa'da...

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bir süper markette muhasebeci ve kasiyer olarak çalışan Nihal Kartal'ı sandalyeye bağlayıp 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasada bulunan yaklaşık 12 bin lirayı alarak kaçan 27 yaşındaki Serkan Ç., Manisa'da yakalandı.

6 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Caddesi’nde bir markette muhasebecilik ve kasiyerler yapan Kartal, Cumartesi günü iftar vakti marketi soymaya gelen bir kişiye 2 günlük hasılatı vermemek için direnince, 6 yerinden bıçaklandı. Soyguncu, kasada bulunan 12 bin lirayı alıp kaçtı. Ağır yaralı halde bulununca 200 yüz metre ilerdeki Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan genç kız hayati tehlikeyi atlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANMIŞ

Market içindeki kamera görüntüleri sayesinde şüphelinin eşgalinin belirlenmesi ardından kapsamlı araştırma başlatan polis ekipleri 27 yaşındaki Serkan Ç.'yi Manisa'da gözaltına alarak Darıca'ya getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı