KARDEŞİ VE YEĞENLERİNİN BOĞAZINI KESEN ZANLIDAN KAN DONDURAN İFADE

KARDEŞİ VE YEĞENLERİNİN BOĞAZINI KESEN ZANLIDAN KAN DONDURAN İFADE

Antalya'da kendilerine misafirliğe gelen 4.5 aylık hamile kardeşi 27 yaşındaki Merve Kundakçı ile ikiz yeğenleri 6 yaşındaki Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı bıçakla boğazını keserek öldüren 30 yaşındaki Bayram Demirkıran, "Akıl hastasıyım" diyerek kendini

Evli ve 2 çocuk annesi 4.5 aylık hamile Merve Kundakçı, hastaneden taburcu olan annesini ziyaret için geçen yıl 14 Haziran akşamı ailesinin oturduğu Doyran Mahallesi'ndeki eve gitti. Merve Kundakçı beraberinde ikizleri Fatma Nur ile Mehmet'i de götürdü.


Annesi Fatma, babası Ali ve ağabeyi Bayram Demirkıran ile sohbet eden Merve Kundakçı, geceyi burada geçirdi. Bir süreden bu yana işsiz olan Bayram Demirkıran, Sabah anne ve babası ev dışındayken kapıları kapatıp yatağında uyuyan kız kardeşi ile ikiz yeğenlerini bıçakla boğazlarını keserek öldürdü.
Yakalandıktan sonra verdiği ifadesinde kız kardeşi ve yeğenlerinin ajan olduğunu iddia ederek, "Bilgi taşıyorlardı, bu nedenle öldürdüm, kurtulduk" diyen Demirkıran hakkında, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Davanın ikinci duruşmasında akıl hastası olduğunu, ayrıca böbreklerinden rahatsız olduğunu iddia eden Demirkıran, tahliyesini istedi. Kayınbiraderinin gerçekleştirdiği katliamda hem eşini, hem de ikizlerini kaybeden oto tamircisi Bekir Kundakçı ise sanığın cezalandırılmasını istedi.
Akıl sağlığının tespiti için sanığın İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar veren mahkeme, tahliye talebini reddedip duruşmayı erteledi.

Kaynak:Haber Kaynağı