KARAKOLA İFADEYE GİTTİM POLİS BANA TECAVÜZ ETTİ

KARAKOLA İFADEYE GİTTİM POLİS BANA TECAVÜZ ETTİ

İzmir Menemen'de karakola ifadeye çağrılan genç kadın polisin tecavüzüne uğradığını ileri sürdü

İzmir'de karakola sığınan S.Y., ifadesini alan polis memurunun kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

CAN GÜVENLİĞİ İÇİN GİTTİ

İzmir'de kendisinin ve ailesinin can güvenliğinden endişe ederek karakola başvurduğunu belirten S.Y., ifadesini alan polis memurunun kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. İHA'nın haberine göre, İzmir’in Menemen ilçesinde yaşayan S.Y. (35), 30 Kasım 2015 tarihinde annesi ile yaşadığı problemlerden dolayı kendisi ve ailesinin can güvenliği için Menemen Karakolu’na başvurdu.

SÜREKLİ ARAMAYA BAŞLADI

Karakolda ifadesini alan S.D. isimli polis, başına bir şey geldiğinde kendisini aramasını söyledi. İddiaya göre polis S.D., mağdur olan S.Y.’yi sürekli aramaya başladı ve sık sık kendisini dilekçe ve ifade yazmayı bahane ederek karakola çağırdı.

Ardından psikolojik rahatsızlığından dolayı ilaçlar kullanan mağdur S.Y.’ye tecavüz etti. 

POLİS İFTİRA DEDİ

Yaşananların üzerine atılan bir iftira olduğunu ileri süren polis memuru S.D. ise şunları söyledi: “Durum eğer anlattığı gibi olsa ben meslekte kalabilir miyim?

Gerekli tahkikat yapılır, emniyetin idari yönden hassas olunduğunu biliyorsunuz. Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten bu suçlamalarda delil varsa gitsin çıkartsın. Onun savcılıkta psikolojik bozukluğuyla ilgili kaç dosyası var, görün.”

Kaynak:Haber Kaynağı