KARABÜK'TE ŞÜPHELİ ÖLÜM

KARABÜK'TE ŞÜPHELİ ÖLÜM

- KARABÜK’te, dün sabah evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki Kemal Pelit'in, bu sabah harabe bir evin girişinde cesedi bulundu.Bayır Mahallesi Gökalp Caddesi’nde ikinci el eşya satışı yapan Kemal Pelit,...

- KARABÜK’te, dün sabah evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki Kemal Pelit'in, bu sabah harabe bir evin girişinde cesedi bulundu.

Bayır Mahallesi Gökalp Caddesi’nde ikinci el eşya satışı yapan Kemal Pelit, dükkanını kapatınca eşyalarını aynı cadde üzerindeki bir depoya taşıdı. Ancak yaşlı adam, sahibi tarafından boşaltılması istenen depodaki eşyalarını hemen alt tarafta kullanılmayan 2 katlı harabe bir eve yerleştirmek için dün sabah saatlerinde Safranbolu’daki evinden çıktı. Gece eve dönmemesi üzerine şüphelenen oğlu 35 yaşındaki Selim Pelit, aramalara rağmen babasını bulamadı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Selim Pelit, bu sabah babasını eşyaları taşıdığı harabe evin girişinde hareketsiz yatarken buldu. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Kemal Pelit’in öldüğü belirlendi. Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Pelit’in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı