KANAL D'YE MÜTHİŞ KADROLU YENİ DİZİ

KANAL D'YE MÜTHİŞ KADROLU YENİ DİZİ

Kardeşler bu beklenmedik karara karşı çıkarken Sait'in hayatı, ansızın gelen sürpriz misafirle bir anda karışır.

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’ nün yaptığı, başrollerinde; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek’in yer aldıkları merakla beklenen yeni dizisi “Beş Kardeş” 16 Şubat Pazartesi saat 20.00’da ilk bölümü ile ekrana geliyor.


BEŞ KARDEŞLİ DİZİ

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine en ufak bir şekilde bile benzemeyen beş kardeştir. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey vardır; sarsılmaz bir aile olmaları. Anne babalarını depremde kaybettikten sonra kardeşlerinin her derdine koşan ve yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı gençlik aşkı Fahriye'yi bir an olsun aklından çıkaramayan Sait bir gün artık kendine bir yuva kurmaya karar verir ve kardeşlerine evleneceğini açıklar. Kardeşler bu beklenmedik karara karşı çıkarken Sait'in hayatı, ansızın gelen sürpriz misafirle bir anda karışır.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Ay Yapım

Yapımcı : Kerem Çatay

Yönetmen : Onur Ünlü

Senaryo Uyarlama : Onur Ünlü

Uygulayıcı Yapımcı : Esi Gülce

Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz

Sanat Yönetmeni :Hasan Doğan

Oyuncular :Serkan Keskin(Sait), Osman Sonant (Orhan), Tansu Biçer (Turgut), Nadir Sarıbacak (Nazım), Fatih Artman (Aziz), Serdar Orçin (Kudret), Melisa Sözen (Fahriye), Nihal Yalçın (Canan), Ece Dizdar (Şevval), Gizem Erdem (Deniz),Merve Ateş (Melike), Eylül Su Sapan (Nazlı), Merve Dizdar (Fatma), Ayşen Gruda (Mukadder), Sabriye Kara (Asiye), Kuzey Yücehan (Hasan), Zeynep Kızıltan (Yasemin), Ercü Turan (Şehsuvar), Vedat Erincin (Kahya), Köksal Engür (Osman Amca), Serhat Talay (Hakkı), Banu Fotocan (Necla),Erşan U.Ölmez (Efkan), Ahmet Kaynak (Taşkın), Eren Şahin (Birol), Tevfik Yapıcı (İrfan), Ziya Çiçek (Berber Çetin)

“Beş Kardeş” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile 16 Şubat Pazartesi günü 20:00'de Kanal D’de ….Sakın Kaçırmayın

Yayın Tarihi :16 Şubat Pazartesi /2015

Yayın Saati :20.00

İŞTE FRAGMAN

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.