KAN DONDURAN BAKİRELİK CİNAYETİ

KAN DONDURAN BAKİRELİK CİNAYETİ

Genç kız bakire olmadığı için hayatından oldu.

Bakire değil diye 19 yaşındaki nişanlısını öldürüp il ormanına gömdü.

İSTANBUL'da yaşayan 19 yaşındaki Okan A.hafta sonu gezmeye geldiği Sapanca il ormanında, aynı yaştaki nişanlısı Nuriye T.'yi bakire olmadığı iddiasıyla kesici bir aletle öldürüp cesedini gömdü.

Okan A. dün akşam İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip suçunu itiraf etmesiyle cinayet ortaya çıktı. Zanlının ifadesi sonrasında Sapanca il ormanında tarif ettiği yerde yapılan kazıda, talihsiz kızın kanlar içerisinde cesedi bulunarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Dün akşam İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Okan A. bir süre önce nişanlanlandığı Nuriye T. ile pazar günü Sakarya'ya gezmeye gittiklerini; kent ormanında gezerlerken nişanlısının bakire olmadığını ögrenince kendini kaybederek öldürüp ormana gömdüğünü söyledi.

Emniyette ifade veren Okan A.'nın, "Bir süredir beraberiz. Pazar günü İstanbul'dan gezmek için Sakarya'ya geldik. İl Ormanında dolaşırken onun kız olmadığını ögrendiğimde kendimi kaybettim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Kendime geldiğimde elim yüzüm kan içerisinde idi. Sonra onu ormanlık alanda açtığım çukura gömüp kaçtım ve İstanbul'a geldim. İki gün rüyalarıma girince polise gelip teslim oldum" dediği öğrenildi.

Bu ifade sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü cinayeti, Sakarya polisine bildirdi. Sabah saatlerinde, olay yerinin Jandarma bölgesi olması nedeniyle Jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı ile birlikte İl Ormanı'nda zanlının tarif ettiği bölgede yaptığı araştırma sonucu Nuriye T.'nin kesici bir aletle öldürülmüş kanlar içindeki cesedini toprağa bir metre altında gömülü olarak buldu. Talihsiz kızın gömülü olduğu yerden çıkartılan cesedi, ölüm sebebinin tespit için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu arada nişanlısını öldürüp gömen Okan A. ise suç yerinin Sakarya olması nedeniyle Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan İstanbul'a giden ekip tarafından teslim alınarak Adapazarı'na getirilecek.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ADLİYEDE

Hafta sonu geldiği Sapanca kent ormanında 19 yaşındaki nişanlısı Nuriye T.'yi bakire olmadığı iddiasıyla öldürüp ormanlık alana gömdükten 4 gün sonra vicdan azabı çekerek İstanbul’da polise teslim olan 19 yaşındaki Okan A., Jandarma tarafından teslim olduğu İstanbul Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğünden alınarak Sapanca’ya getirildi.

Adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolundan geçirilmek üzere Sapanca Devlet Hastanesine getirilen Okan A., hastane çıkışında gazetecilerin cinayetle ilgili sorularını cevapsız bıraktı. Sorgusunda, öldürülen Nurhan T. ile aralarında nişan yaptıklarını ancak ailelerinin evliliklerine karşı çıktığını belirten Okan A.'nın, cinayeti işlediği için pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Okan A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayete kurban giden Nuriye T.’nın sosyal paylaşım sitesi facebookta katili olan Okan A. ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaşırken, 'nişanlım' ve 'sözlüm' olarak yazdığı ortaya çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı