KAMYONETLE SERVİS FACİASI; 6 ÖLÜ 25 YARALI

KAMYONETLE SERVİS FACİASI; 6 ÖLÜ 25 YARALI

Hatay'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı işçi sayısında da artış oldu.

ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Hastanelere kaldırılan yaralı işçilerden 2'sinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Hatay'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı işçi sayısında da artış oldu.

25 YARALI VAR

İlk olarak yaralı sayısının 20 olduğu açıklanırken, hastanelerden yeni bilgiye göre sayının 25'e yükseldiği bildirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz belirlenemezken, kamyonette Suriyeli uyruklu işçilerin de olduğu öğrenildi.

LASTİK PATLADI İDDİASI

Hatay'da Antakya-Reyhanlı yolu üzerinde tarım işçisi taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 6 işçi hayatını kaybederken, 25 işçi yaralandı.
Antakya-Reyhanlı yolu üzerindeki Narlıca Kavşağı'nda tarım işçilerini taşıyan 31 AVK 53 plakalı minibüs, iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı.

4 İŞÇİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Yaklaşık 2 metre sürüklenen kamyonet, yol kenarındaki tarlaya savruldu. kamyonetin kasasında bulunan ve kazayla birlikte yola savrulan 4 işçi olay yerinde 2 işçi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 25 işçi de kentteki çeşitli hastaneler kaldırılarak tedavi altına alındı.

SURİYE UYRUKLU İŞÇİLERDE BULUNUYOR

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz belirlenemezken, kamyonette Suriyeli uyruklu işçilerin de olduğu öğrenildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı