Kamyoncuların Eylemi TEM'i Felç Etti

Kamyoncuların Eylemi TEM'i Felç Etti

Kamyoncular TEM'in iki şeridi kapatarak FSM'ye doğru ilerledi. Kamyonlar nedeniyle özellikle Kavacık mevkiinde trafik yoğunluğu yaşandı. Çok sayıda kamyoncu araçlarıyla Fatih Sultan Mehmet köprüsünden korna çalarak ve ağır ağır geçerek tepkilerini dile geçirdi. Kamyonlar Seyrantepe'den sonra hızlanarak Kemerburgaz'daki döküm sahasına doğru ilerledi
 
EYLEM KÖPRÜ TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİ
 
Eylem nedeniyle trafik durma noktası gelirken sürücüler bu duruma isyan etti. Kozyatağı’ndan TEM'e girdiğini ifade eden bir sürücü, "2 saattir yoldayım. Normalde buraya gelem 10 dakika sürmez" dedi. 
1.5 saattir yolda olduğunu söyleyen başka bir sürücü ise, "Sabır diliyoruz insanlarımıza bu ne felaket" diye konuştu. 1 saattir yolda olduğunu söyleyen bir başka sürücü ise, "radyodan duydum kamyoncular eylem yapıyormuş"dedi. Trafikte kalan bir otomobil içinde buluna bir vatandaş, "3 saattir yoldayız, Çağlayan adliyesine gitmeye çalışıyoruz, geç kaldık ne yapacağız bilmiyorum"dedi. Müşterileri ile tafikte kalan bir taksi sürücüsü ise “Küçükyalı’dan geliyorum 1.5 sattir yoldayım. Normalde 20 dakika içinde Levent’te oluyordum,eylemden haberim yok “dedi.