14 YAŞINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZE 9 TUTUKLAMA

14 YAŞINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZE 9 TUTUKLAMA

Bir ihbarı değerlendiren Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortaokul öğrencisi kız ile cinsel ilişkiye giren 15 yaşından küçük olan aralarında öğrencilerin de bulunduğu 17 kişiyi gözaltına aldı.

BURSA’nın Gemlik İlçesi’nde 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 yaşından küçük 7'si öğrenci 9 kişi tutuklandı.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bir ihbarı değerlendiren Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortaokul öğrencisi kız ile cinsel ilişkiye giren 15 yaşından küçük olan aralarında öğrencilerin de bulunduğu 17 kişiyi gözaltına aldı. Çocuk Şubesi'ne getirilen ortaokul son sınıf öğrencisi kız, bu kişilerden bazıları ile kendi isteği ile kullanılmayan ev ve bahçelerde ilişkiye girdiğini, iki kişi ile ise, ellerinde bulunan kamera görüntüleri ile kendisini tehdit ettikleri için birlikte olduğunu söyledi.

MAHKEMEDE KAVGA ÇIKTI

Polis, küçük kızla ilişki sırasında çekilen kamera görüntülerini de hazırlık dosyasına koyduktan sonra şüphelileri 'çocuğa cinsel istismar' ve 'Tehdit' suçlarından adliyeye sevk etti. Gecenin ilerleyen saatine kadar devam eden sorgulama sonunda şüphelilerden 7'si öğrenci 9 çocuk tutuklanırken, 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Duruşma sırasında mahkeme hakimi, kavga eden şüphelilerin ailelerini salondan çıkardı.

Tutuklanan çocuklar Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürülürken, kız öğrenci ise ailesine teslim edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı