KAHRAMANMARAŞ'TA SOBA FACİASI; 2ÖLÜ

KAHRAMANMARAŞ'TA SOBA FACİASI; 2ÖLÜ

Olay, sabaha karşı Sakarya Mahallesi 12'nci sokakta meydana geldi. Emekli...

KAHRAMANMARAŞ'ta 76 yaşındaki Medine Yıldırım ve lise öğrencisi torunu 15 yaşındaki Sinem Kara, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

ANNESİ VE KIZINI HAREKETSİZ GÖRÜNCE

Olay, sabaha karşı Sakarya Mahallesi 12'nci sokakta meydana geldi. Emekli Muharrem Kara, sabah uyandığında Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan kızı Sinem ile aynı odada uyuyan annesi Medine'yi hareketsiz görünce sağlık görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Sinem ve babaannesi Medine Kara'nın sobadan sızan karbon monoksit azından hayatını kaybettiğini belirledi.

UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Medine Kara ve torunu Sinem'in cesetleri, polisin incelemesinin ardından otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Annesi ve tek kızının ölüm haberiyle yasa boğulan Muharrem Kara, morg önünde uzun süre gözyaşı döktü.

Mahalle sakinlerinden Osman Yasavul, Kara ailesinin dün gece misafirlikten döndükten sonra sobaya kömür atıp uyuduğunu kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı