Kahramanmaraş'ta kadın öğretmene saldırı

Kahramanmaraş'ta kadın öğretmene saldırı

Kahramanmaraş'ta bir okulun lojmanında kalan kadın öğretmene bir grup genç tarafından saldırı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'ta bir okulun lojmanında kalan kadın öğretmene bir grup genç tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saniye saniye kaydedilen saldırı görüntülerinde, öğretmenin önce bir gencin yumruklu saldırısına, ardındansa başka bir gencin uçan tekmesine maruz kaldığı görülürken, gençlerin lojmanda bulunan başka birine de saldırdıkları ve sonrasında karanlığa karıştıkları görülüyor.
 

Kahramanmaraş'ta görev yapan ve görev yapmakta olduğu okulun lojmanında kalan kadın öğretmen 17 Ağustos saat 23.59 sıralarında kaldığı lojman önünde bir grup gencin saldırısına uğradı.

Çukurova Bülteni'nin haberine göre, kamera görüntülerinde öğretmenin önce bir gencin yumruklu saldırısına, sonrasında ise başka bir gencin uçan tekmesine maruz kaldığı görülüyor. Gençlerin lojmanda bulunan başka birine saldırdıkları, ve sonrasında karanlığa karıştıkları gözlemlendi.


İddiaya göre, saldırı sırasında başından ciddi darbeler alan kadın öğretmen, hastaneden sağlık raporu aldıktan sonra polise şikayetti bulundu. Kadın öğretmenin ifadesini alıp, konuyu savcılığa sevk eden polisin, kimlikleri tespit edildiği ileri sürülen gençleri gözaltına almadığı iddia ediliyor.

Savunmasız kadın öğretmene yapılan çirkin saldırı, ilçe halkının da tepkisine neden oldu. Halk, suçluların bir an bulunması için yetkililere seslendi.

#ÖğretmeneDayakValiNerede etiketi altında Twitter kullanıcıları tepkilerini dile getiriyor. İşte o tepkilerden bazıları;

mynet

İlgili Haberler