KADİR TOPBAŞ'IN KARLA SKANDAL İMTİHANI

KADİR TOPBAŞ'IN KARLA SKANDAL İMTİHANI

Bir kullanıcı "Topbaş makam aracını bile karla mücadeleye göndermiş" şeklinde mesaj attı.

TEM Otoyolu Edirne istikametinde saatlerdir mahsur kalan özellikle ağır tonajlı araçlar ekiplerin çalışmalarıyla tek tek çekiliyor. Günlerdir biriken TIR ve ağır tonajlı araçların 2 çekici ile kaldırılmaya çalışılması ağır aksak ilerleyen trafiği daha çok sıkıntıya soktu. Soğuk havada TEM'de 1 günden fazla mahsur kalan araçların şöförleri isyan etti.

TUZLAMA ÇALIŞMASI ÇÖZEMEDİ

Ispartakule ile İSTOÇ arasında dün akşamdan bu yana mahsur kalan araçları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ispartakule mevkiindeki çalışmaları tamamlayan ve yolu açan ekiplerin Mahmutbey Gişeleri bölgesindeki çalışmaları ise devam ediyor. Bölgedeki kar küreme ve tuzlama çalışmaları tamamlandı. Ancak saatlerdir hareketsiz halde duran TIR'ların bulunduğu alandaki buzlanma nedeniyle araçlar kendi imkanlarıyla hareket edemiyor. 

BELEDİYENİN 2 ÇEKİCİSİ İLE YOL AÇILMAYA ÇALIŞILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki çekici TIR'ları tek tek çekerek yolun temizlenen bölgesine getiriyor. Buraya ulaşan araçlar kendi imkanlarıyla Mahmutbey Gişeleri'nden geçiş yaparak Edirne istikametine gidebiliyor. Onlarca araçlık TIR konvoyunun çekilerek yolun tamamen açılması için çalışmalar aralıksız şekilde devam ederken, TEM Otoyolu Edirne yönünde araç yoğunluğu halen devam ediyor. Yolda mahsur kalanlar, "Bu hızla kurtarılırsak 3 gün daha buradayız"  şeklinde konuştular.

İŞTE TUZLAMA YAPTIK DENİLEN YOL

Kadir Topbaş'ın sosyal medyada çok ağır eleştiri aldığı konuşların başında yeterince karla mücadele edilmemesi konusu geliyordu. Topbaş basın toplantısında bu iddiaların doğru olmadığını ileri sürmüştü, ancak görüntülere takılan yolların hali Topbaş'ın açıklamasını doğrulamaktan uzak olduğunu gösteriyor.

foto-galeri-kopru-034.jpg

MEGA KENTE EL ARABALI KAR MÜCADELESİ

Sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflardan biride buydu. Kullanıcılar Kadir Topbaş'ı bu fotoğrafla "ti" ye aldılar. Bir kullanıcı "Topbaş makam aracını bile karla mücadeleye göndermiş" şeklinde mesaj attı.

180220151245459769233_2-001.jpg

ilgili-haber-kopru-fontu-090.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı