KADIN KOLUNU ISIRAN KÖPEK BALIĞI İLE HASTANEYE KALDIRILDI

KADIN KOLUNU ISIRAN KÖPEK BALIĞI İLE HASTANEYE KALDIRILDI

ABD’nin Florida sahillerinde yüzerken kolunu yavru bir köpek balığı ısıran kadın, kolundaki köpek balığı ile hastaneye kaldırıldı.

Ünlü Miami sahilinin kuzeyinde bulunan Boca Raton’da ilginç bir olay yaşandı. Adı açıklanmayan 23 yaşındaki bir kadın denizde yüzdüğü sırada 60 santim boyunda yavru bir köpek balığı kadının kolunu ısırdı. Kadının yakınları ve sahilde bulunanlar sudan çıkarıldığı sırada ölen ve dişleri de kilitli kalan köpek balığını kadının kolundan ayırmak için uğraşsa da başarılı olamadı. Sahilde görevli cankurtaranların uğraşları da sonuç vermeyince kadın kolundaki köpekbalığıyla birlikte ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının kolunun az miktarda kanadığı bildirilirken, köpek balığının kolda ağırlık yapmaması için bir tahta parçasıyla koluna destek yapıldığı ifade edildi.
Hemşire köpek balıklarının sadece kendini korumak için veya insanlardan bir tehdit algıladıkları zaman insanları ısırdıkları biliniyor. Florida sahillerinde yaygın görünen hemşire köpek balıklarının boyu 4 metrenin üzerine çıkabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı