KADIN ÇOBAN MHP BAŞKAN ADAYI VE AMCASINI ÖLDÜRDÜ

KADIN ÇOBAN MHP BAŞKAN ADAYI VE AMCASINI ÖLDÜRDÜ

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nde Tartışmanın büyümesi üzerine Gülsüm K., ağılda duran av tüfeğiyle tüfekle önce Mehmet Ünal'a, ardından sesler üzerine içeri gelen Sezer Ünal'a ateş etti.

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nde eşiyle birlikte çobanlık yapan Gülsüm K., tartıştığı Mehmet Ünal ile amcası Sezer Ünal'ı tüfekle öldürdü.

ÇOBANI BULAMAYINCA KARISI İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Olay, öğle saatlerinde Keçiborlu'ya bağlı Senir Beldesi'nde meydana geldi. Mehmet Ünal ve amcası Sezen Ünal, sürülerine çobanlık yapan Yaşar K. ile görüşmek üzere Senir Beldesi'ne gitti. İkili, çoban Yaşar K.'yi evde bulamayınca onunla birlike çobanlık yapan eşi Gülsüm K. ile görüştü. Ağılda bir süre konuşan Gülsüm K. ile Mehmet Ünal arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ÖNCE MEHMET ÜNALA'A ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Gülsüm K., ağılda duran av tüfeğiyle tüfekle önce Mehmet Ünal'a, ardından sesler üzerine içeri gelen Sezer Ünal'a ateş etti. Ağır yaralanan Mehmet Ünal ile Sezer Ünal, olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

MHP'DEN BAŞKAN ADAYI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, Gülsüm K.'yi gözaltına aldı. Mehmet Ünal ve Sezer Ünal'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından morga konuldu.

Mehmet Ünal'ın 2014 yerel seçimlerinde MHP'den Senir Belde Belediye Başkan Adayı olduğu belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı