Kadıköy'de sokak ortasında çırılçıplak!

Kadıköy'de sokak ortasında çırılçıplak!

KADIKÖY'de sokakta çırılçıplak bir kadın ve erkeği gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Akıllara durgunluk veren olay Hasanpaşa Mahallesi Kuyu Sokak'ta meydana geldi. Sokakta çırılçıplak iki kişiyi gören mahalle sakinleri, bir taraftan polisi ararken diğer taraftan da ne olup bittiğini anlamaya çalıştı. Genç bir erkeğin kendisi gibi çıplak kadını dışarı çıktıkları daireye sokmaya çalıştığını gören mahalle sakinleri, evlerinden aldıkları battaniyeleri çıplak kadın ve erkeğin üzerine örttü.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri de gözlerine inanamadı. Üzerinde vatandaşların örttüğü battaniyeye sarılı çıplak erkeği gören polis, genci hemen ekip otosuna bindirip polis merkezine götürdü. Çıplak kadını çıktığı daireye sokan polis, kadın elbiselerini giyerken ne olup bittiğini araştırmaya başladı.

Mahalle sakinlerinden bir kadın polise, "İkisi de çırılçıplaktı, kadın demirlere tutunmuş adam onu çekiyordu ama ikisi de çırılçıplaktı" diye bilgi verdi. Şoka giren mahalle sakinlerinden başka bir kadın ise "İkisi de çırılçıplaktı üzerine battaniye attık" diye konuştu. Polis ekipleri elbiselerini giyen kadını da daireden çıkarıp ekip otosuna bindirerek polis merkezine götürdü.

Adının N.Ç. (39) olduğu öğrenilen kadın, ifadesinde kendisinin televizyon dizilerinde rol aldığını ve setlerde görev yapan S.Y., ile tanıştıklarını ve evine gittiğiğini belirtti. N.Ç., bu sırada evde bulunan S.Y.'nin yeğeni M.B'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğu için dışarıya kaçtığını söylediği öğrenildi.

Garip olayın diğer tarafı 18 yaşındaki M.B., ise "İki ay önce İstanbul'a gelip dayım S.Y.'nin yanında kalmaya başladım. Nevin Ç., ile kendi isteğiyle birlikte olduk. Ancak çırılçıplak dışarıya kaçmaya çalışınca engel olmak için ardından koştum." diye ifade verdiği belirtildi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan M.B., ve N.Ç., adliyeye sevk edilecek.