KADIKÖY'DE FECİ KAZA

KADIKÖY'DE FECİ KAZA

KADIKÖY, Suadiye Sahil Yolu'nda hatalı şerit değiştirdiği iddia edilen bir araç seyir halindeki başka bir araca çarparak takla atmasına neden oldu.

Olay saat 04.00 sıralarında Kadıköy, Suadiye Sahil Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 34 KN 8906 plakalı araç sürücüsü Utku Saraç bir anda şerit değiştirip Suadiye Sapağı'ndan girmek istedi. Bu sırada aynı yönde giden 34 KY 1205 plakalı araca çarparak takla atmasına neden oldu.

ARAÇA SIKIŞTI

Takla atan aracın sürücüsü Serhat Duran hafif yaralı olarak kazayı atlatırken yolcu koltuğunda oturan Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Burak Yenihayat araçta sıkıştı. Olay gören vatandaşlar durumu ambulans ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaza yerinde çevre güvenliğini aldı ve sıkışan yolcu için itfaiye ekibi istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Burak Yenihayat'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ARKADAŞINI BIRAKMAK İSTEMEDİ

Araç sürücüsü Serhat Duran sağlık ekipleri ve polislerin ikna çabalarına rağmen arkadaşının yanından ayrılmak istemedi. Duran, daha sonra Fatih Sultan Mehmet Hastanesin de tedavi altına alındı. Burak Yenihayat'ın cesedi ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Diğer aracın sürücüsü Utku Saraç ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası takla atan araçtan düştüğü belirtilen "Gülümse geçiyorum" yazısı ve yerdeki alkol şişesi dikkat çekti. Kazada hayatını kaybeden Burak Yenihayat cenazesi Göztepe Eğitim ve Araştıma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı