JET FADIL'IN İSLAMİ OTELİNE HACİZ ŞOKU

JET FADIL'IN İSLAMİ OTELİNE HACİZ ŞOKU

Caprice Thermal Palace Oteli Genel Müdürü Mustafa Eken, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın)

TARAFLAR ANLAŞINCA EŞYALAR İADE EDİLDİ

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, Jet Fadıl olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz'e ait İslami konseptte hizmet veren Caprice Thermal Palace Otel'de dün gerçekleştirilen haciz sonrası taraflar anlaştı. Bunun üzerine haczedilen eşyalar, bugün otele teslim edilmeye başlandı.

"TÜM TURİZM SEKTÖRÜ AYNI DURUMDA" DEDİ

Caprice Thermal Palace Oteli Genel Müdürü Mustafa Eken, konuyla ilgili açıklama yaptı. Ülkede turizm sektöründe benzer sıkıntıları yaşayan tesis sayısının çok yüksek olduğunu söyleyen Eken, "Biz de maalesef otelimizde bu durumu yaşadık. Ancak konuyla ilgili gerekli tedbirlerimizi alarak müdahalemizi yaptık. Hukukçularımız gerekli görüşmeleri yaptılar. Dün otelimizden haczedilen mallar, 1 günlük aradan sonra iade ediliyor. Şu anda tüm ürünlerimizi geri alıyoruz. Bugün 22.00 civarında tüm eksikliklerin tamamlanacağını tahmin ediyoruz" dedi.

İSTANBUL'DA Kİ OTELE AİTMİŞ

Borcun bağlı oldukları şirketin İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold Oteli ile alakalı olduğunu, kendi tesisleriyle ilgili bir sorunun bulunmadığı söyleyen Eken, tebligattaki sorunlardan dolayı borcun kendilerine yansıdığını, hukukçularının müdahalesi sonucu problemi çözdüklerini sözlerine ekledi.

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı