JANDARMAYI ARAYIP 'AYI SALDIRISINA UĞRADIM' DİYEN KİŞİ ORMANDA ARANIYOR

JANDARMAYI ARAYIP 'AYI SALDIRISINA UĞRADIM' DİYEN KİŞİ ORMANDA ARANIYOR

Verilen işaretleri ve silah sesini duymuyor.

BOLU Dağı'na kestane toplamaya giden, cep telefonuyla jandarmayı arayıp ayı saldırısına uğradığını söyleyerek yardım isteyen 43 yaşındaki Şeref Öztürk'ü arama çalışması başlatıldı.

AYI SALDIRISINA UĞRADIM DEDİ KAYBOLDU

Bugün saat 15.30 sıralarında cep telefonuyla jandarmayı arayan kişi, adının Şeref Öztürk olduğunu Bolu Dağı'nda Polisevi mevkiinde kestane toplarken ayı saldırısına uğradığını söyleyerek yardım istedi. Şeref Öztürk'ün bulunması için Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE ve jandarma ekipleri seferber oldu. Arama kurtarma ekiplerinin cep telefonundan görüşerek yerini tespit etmeye çalıştığı Şeref Öztürk bulunduğu yeri tam olarak anlatamazken, ormanın içerisine giren arama kurtarma ekipleri siren çalarak duyup duymadığını sordu.

SİREN SESLERİNİ DUYMADI

Şeref Öztürk siren seslerini duymadığını bildirdi. Bir vatandaş tabanca ile havaya ateş ederken, Şeref Öztürk'ün silah sesini duyup duymadığı soruldu. Ancak, Şeref Öztürk silah sesini de duymadığını söyledi. Arama kurtarma ekipleri Bolu Dağı'nda dağılarak Şeref Öztürk'ü ararken, havanın kararması arama çalışmalarını güçleştiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı