JANDARMA TİMLERİNE SALDIRI 2 ŞEHİT 4 ASKER YARALI

JANDARMA TİMLERİNE SALDIRI 2 ŞEHİT 4 ASKER YARALI

Niğde Ulukışla-Adana otoyolunda Gedelli mevkiinde gasp edilen bir kamyonetten, yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda 1 polis memuru ile 1 astsubay şehit oldu. 2'si ağır 4 asker de yaralandı.

NİĞDE'DE Kİ SALDIRININ TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Niğde Ulukışla-Adana otoyolunda Gedelli mevkiinde gasp edilen bir kamyonetten, yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda 1 polis memuru ile 2 astsubay şehit oldu. Yaralanan 4 askerden 2’sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Gedelli mevkiinde bir orman köyündeki sağlık ocağına giden 3 kişi olduğu iddia edilen grup sağlık ocağında bir kişiyi rehin aldı. Köylülerin saldırganların Ulukışla yönünde giden kamyonetle kaçtığını belirtmesi üzerine polis ve jandarma ekipleri takip başlattı.

OTOYOLDA ASKERLERE SİLAHLI SALDIRI

Güvenlik güçleri saldırganlarla temas sağladı. 'Teslim ol' çağrısına saldırganların ateşle karşılık verdiği belirtildi. Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre ilk ateşte iki asker ile bir polis şehit oldu. Kamyon sürücüsünün de yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Saldırının duyulması üzerine çatışma bölgesine Adana ve Ankara’dan helikopterlerle Özel Harekat timleri gönderildi.

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı