İZNE GELMEYİ PLANLARKEN ŞEHİT DÜŞTÜ

İZNE GELMEYİ PLANLARKEN ŞEHİT DÜŞTÜ

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden Piyade Sözleşmeli Er 25 yaşındaki Adnan Ergen'in, izne gelmeyi planladığı tarihlerde şehit olduğu belirtilirken, annenin 6 ay kadar...

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden Piyade Sözleşmeli Er 25 yaşındaki Adnan Ergen'in, izne gelmeyi planladığı tarihlerde şehit olduğu belirtilirken, annenin 6 ay kadar önce iki gün üst üste rüyasında oğlunun bir patlamada şehit olduğunu gördüğü kaydedildi.

YOLAD DÖŞEDİKLERİ EL YAPIMI BOMBAYI HAİNCE PATLATTILAR

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde önceki gün PKK'lı bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan 16 askerden Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in Seydikemer'e bağlı Yenimahalle'de oturan ailesinin evinde taziye ziyaretleri sürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından evin önüne taziye çadırı kurulurken, üzerinde şehidin fotoğrafının yer aldığı 'Şehidim seni unutmayacağız' yazılı pankart da eve asıldı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Şehidin kent dışında oturan ablaları Ayşe ve Esin de baba evine gelirken, yakınları baba Mehmet ile anne Hacer Ergen'i teselli etmek için uğraştı. Babanın sabah saatlerinde rahatsızlanarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü ve tedavisinin ardından oğlunun cenazesini karşılamak için Dalaman Havalimanı'na gittiği belirtildi. Van'daki törenin ardından uçakla Dalaman Havalimanı'na getirilecek Şehit Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in cenazesinin karayoluyla Seydikemer'e geleceği ve buradaki törenin ardından Eşen Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi.

ANNE OĞLUNUN ŞEHİT OLDUĞUNU RÜYADA GÖRDÜ

Şehidin, Ramazan Bayramı'nda sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yakınları ve arkadaşları ile yaptığı bir görüşmede, "Eylül'ün 5 veya 9'u gibi geleceğim izne Allah'ın izniyle" paylaşımı dikkati çekti.

Anne Hacer Ergen'in oğlu göreve başladıktan sonra geçen mart ayında iki gün üst üste rüyasında bir patlama sonucu oğlunun şehit olduğunu gördüğü ve bunun üzerine yakınlarının yardımıyla görüştüğü oğlundan iyi haber aldığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı