İZMİT'TE KOCA DEHŞETİ; 3ÖLÜ

İZMİT'TE KOCA DEHŞETİ; 3ÖLÜ

Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açarak bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi.

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, taksi sürücüsü Fatih Akbaş, boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Bahar Akbaş ile kayınpederi 51 yaşındaki Bülent Anar'ı öldürdükten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI DİYE

Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak'ta Bülent Anar'a ait evde meydana geldi. Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açarak bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi.

Bugün eve gelen Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi. Fatih Akbaş iddiaya göre evin yatak odasında eşini, daha sonra ise bir başka odada bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Fatih Akbaş ardından başına dayadığı tabancayı ateşledi.

3 KİŞİDE OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Silah seslerini duyanlar polise ve 112 Acil'e haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi 3 kişinin öldüğünü belirledi. Evde, Akbaş çiftinin küçük kızlarının olduğu görüldü.

230620161918313883523_2.jpg

SAVCILIK 2 KEZ TEDBİR KARARI ALMIŞ AMA

Fatih Akbaş'ın boşanmak istemesinin ardından sık sık eşini rahatsız ettiği, savcılığın iki kez tedbir kararı aldığı öğrenildi. Bahar Akbaş'ın eşiyle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı