İZMİR'DEN KÖTÜ HABER

İZMİR'DEN KÖTÜ HABER

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, 55 yaşındaki Enver Özdemir tartıştığı eşi ve 2 kızını tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi 267/3 Sokak'taki 5 numaralı dairede meydana geldi. İki kız babası emekli Enver Özdemir eşi, 59 yaşındaki Mekkiye Özdemir ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enver Özdemir ruhsatlı tabancasıyla eşinin kalbine ateş etti.

Enver Özdemir, tabanca sesini duyarak odaya giren kızları 35 yaşıroati Nesrin Özdemir ve Duygu Özdemir'in başına ateş etti. Bu sırada olanları gören Enver Özdemir'in torunu evden kaçarak alt kattaki komşularına sığındı. Enver Özdemir ise, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

AĞIR YARALI

Bina sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mekkiye Özdemir, Nesrin Özdemir ve Duygu Özdemir'in öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Enver Özdemir ise ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Mekkiye Özdemir, Nesrin Özdemir ve Duygu Özdemir'in cesedi savcının yaptığı incelemen ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KAÇARAK KURTULDU

Gözleri önünde dedesinin, anne anesini, anne ve teyzesinin öldürüldüğünü gören, kaçarak alt kattaki komşularına sığınan 11 yaşındaki Ayça Akbulut, Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Şoke olan Ayça Akbulut'un, eşinden bir süre önce boşanan Nesrin Özdemir'in kızı olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı