İZMİR'DE ŞOK EDEN İNTİHAR OLAYI

İZMİR'DE ŞOK EDEN İNTİHAR OLAYI

Genç kadın bakışlar arasında üçüncü kattan böyle düşüp yaralandı

 

İZMİR’in Alsancak semtinde, erkek arkadaşıyla tartıştığı iddia edilen 26 yaşındaki A.E.A., iddiaya göre intihar amacıyla pencereye çıktı.

3 KATTAN ZEMİNE DÜŞTÜ

Atlamak üzereyken erkek arkadaşının kollarından yakalamasına rağmen yukarı çekemediği, kendisi de basacak yer bulamadığı için tutunamayan genç kadın, üçüncü kattan zemine düşerek yaralandı.

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Alsancak semtindeki 1460 sokakta bulunan bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, alkollü olan ve erkek arkadaşıyla tartışan A.E.A. intihar etmek amacıyla üçüncü kattaki evin penceresine çıktı. Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından yakalamayı başardı. Bir süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın, basıp, kendisini yukarı çekecek yer bulamayınca, daha fazla dayanamadı.

56446_83655_08032015110454_1.jpg

Üçüncü kattan boşluğa düşen genç kadını, ikinci kat balkonuna çıkan bir kişi tutmak istedi. Bu sırada vücudu yatay hale gelen A.E.A, yandaki bir dükkanın tentesine başını çarptıktan sonra yere düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle gelen ve olay yerinde bulunan polis ile 112 sağlık ekipleri yere düşen genç kadına ilk müdahalede bulundu. Ardından ambulansa bindirilen yaralı kadın, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan A.E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı