İZMİR'DE OLAYLAR ÇIKTI 18 GÖZALTI

İZMİR'DE OLAYLAR ÇIKTI 18 GÖZALTI

İSTANBUL’da savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu operasyonda iki terörist ile yine İstanbul’da emniyet binasına saldırı düzenleyen bir diğer teröristin ölü ele geçirilmesini protesto etmek isteyen iki gruba polis müdahale etti, toplam...

İSTANBUL’da savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu operasyonda iki terörist ile yine İstanbul’da emniyet binasına saldırı düzenleyen bir diğer teröristin ölü ele geçirilmesini protesto etmek isteyen iki gruba polis müdahale etti, toplam 18 kişi gözaltına alındı.

İZMİR VALİLİĞİ ÖNÜNDE ARBADE

İstanbul’daki Çağlayan Adliye Sarayı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınıp şehit olduğu operasyonunda iki teröristin ve yine aynı kentteki emniyet hizmet binasına düzenlenen saldırıda bir teröristin ölü ele geçirilmesi ile bir çok kentte DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonda bazı kişilerin gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen bir grup, saat 19.00 sıralarında İzmir Valiliği önünde eylem yapmak istedi.

18 KİŞİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Valilik hizmet binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, eylemlerine son vermeyen 7 göstericiyi gözaltına aldı. Bu müdahalenin ardından yaklaşık 20 dakika sonra yakındaki başka bir noktada toplanan ve ellerinde, “Baskılar, gözaltılar, tutuklamalar bizi yıldıramaz Halk Cephesi BDSPö"yazılı pankart taşıyan gruba, dağılmaları yönünde polis uyarıda bulundu.

Grup dağılmayınca, polis müdahale etti. Her iki müdahalenin ardından gözaltına alınan toplam 18 kişi, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin bölgede aldığı önlemler sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı