İZMİR'DE ALKOLLÜ KAMYONCU DEHŞETİ: 2 ÖLÜ 3 YARALI

İZMİR'DE ALKOLLÜ KAMYONCU DEHŞETİ: 2 ÖLÜ 3 YARALI

Alkollü kamyonet sürücüsünün arkadan çarptığı araçta biri hamile 2 kişi öldü 3 ağır yaralı.


İZMİR'de, Ramazan Çoksever'in kullandığı otomobile, arkadan gelen Ömer Yüce yönetimindeki maden suyu şişesi yüklü kamyonetle çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Çoksever'in 4 aylık hamile eşi 25 yaşındaki Resime Çoksever ile teyzesinin kızı 44 yaşındaki Gülizar Pat olay yerinde yaşamlarını yitirdi, 1'i çocuk 3 kişi ise yaralandı. Dehşet saçan kamyonetin şoförünün ise 0.93 promil alkollü olduğu tespit edildi.

ÇARPAN KAMYONET ZORLUKLA DURDU

Kaza, İzmir- Aydın Otoyolu'nda, Buca İlçesi Yıldız Mahallesi yakınlarında dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'de yaşayan ve bir firmada çalışan işçi Ramazan Çoksever (31), teyzesinin kızı Gülizar Pat'ın Aydın'ın Söke İlçesi'nde yaşayan kızını ziyarete gitmek üzere; eşi Resime Çoksever, oğlu 5 yaşındaki Halil Çoksever, Gülizar Pat ve onun eşi 45 yaşındaki Mestan Pat ile 35 DHL 94 plakalı otomobille yola çıktı. Yıldız Mahallesi yakınlarında Ramazan Çoksever'in kullandığı otomobile, Ömer Yüce yönetimindeki 06 PTL 82 plakalı soda şişesi yüklü kamyonetle arkadan çarptı. Kamyonet otomobili bir süre sürükledikten sonra güçlükle durdu.

4 AYLIK HAMİLEYDİ

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobildeki Resime Çoksever ile Gülizar Pat olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Otomobil sürücüsü Ramazan Çoksever ile oğlu Halil Çoksever ve Mestan Pat yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Gaziemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Halil Çoksever ile Mestan Pat, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerindeki inceleme sonrası Resime Çoksever ile 2 çocuk annesi Gülizar Pat otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşayan yakınları, 1 çocuk annesi Resime Çoksever'in 4 aylık hamile olduğunu, yaklaşık 4 ay önce de ev aldıklarını belirtti.

İki ailenin, Mestan Pat ve Gülizar Pat çiftinin Söke'deki büyük kızlarını ziyaret ettikten sonra bir süre orada kalan küçük kızlarını alıp İzmir'e getirmek için yola çıktıkları, ancak gidiş yolunda talihsiz kazanın yaşandığı bildirildi.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Jandarma tarafından gözaltına alınan ve kazada yaralanmadığı öğrenilen kamyonet şoförü Ömer Yüce'ye yapılan kontrolde 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.

Dehşet saçan kamyonet şoförü Yüce'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı