İZMİR'DE AKIL ALMAZ METRO KAZASI

İZMİR'DE AKIL ALMAZ METRO KAZASI

Kaza sonucu devrilen vagonda bulunan bazı yolcular yaralandı

İzmir'de metronun Bölge İstasyonu mevkiinde, yandaki depolama alanındaki yükleme sırasında raylara doğru devrilen bir konteyner, metro vagonuna çarptı. Kaza sonucu devrilen vagonda bulunan bazı yolcular yaralandı
YARALILAR AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

İzmir Metrosu Genel Müdürü Sönmez Alev, Bölge istasyonu yanında bulunan konteyner parkında taşıyıcı bir vincin, konteyneri metro treninin geçtiği sırada saat 07.50'de hattın içinde düşürdüğünü söyledi. Konteynerin çarpmasıyla Evka-3 yönü güzergahına giden metro treninin ilk vagonunun yan yattığını belirten Alev, "Yolcularımızdan hafif şekilde yaralananlar oldu.

AYAKTA TEDAVİ EDİLDİLER

Sağlık ekiplerimiz tarafından ayakta tedavileri gerçekleştirildi. Yolcular tahliye edildi. Fahrettin Altay yönünden gelen diğer metro setleri Sanayi İstasyonu'na kadar çalıştı. Buradan yolcularımızı Evka-3 ve Bornova yönüne ESHOT otobüsleriyle taşıdık. Yan yatan vagonu Emniyetin olayla ilgili çalışmasını bitirdikten sonra kaldıracağız. Ulaşımda aksamaması için tek hat üzerinden karşılıklı olarak saat 08.30'den itibaren seferlere başladık" dedi.

KAZADAN SONRA İLK GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı