İSTİKLAL'DEN KADIN EYLEMİ CANLI YAYIN

İSTİKLAL'DEN KADIN EYLEMİ CANLI YAYIN

İSTİKLAL'DEN KADIN EYLEMİ CANLI YAYIN

CHP MALATYA MİTİNGİ

AYRINTILAR MİTİNG'DEN SONRA GELECEK

Ya vatan evlatlarına, ya bakan evlatlarına!..'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun miktarının 247 milyar lira olduğunu belirterek, "Ya vatan evlatlarına oy vereceksiniz, ya da bakan evlatlarına oy vereceksiniz" dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uçakla geldiği Adana Havalimanı'nda partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Kalabalık arasında seçim otobüsüne güçlükle binen Kılıçdaroğlu'na kadın partililer kırmızı karanfil verdi, bazıları da sarılarak öptü. Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle Adana'nın Kozan İlçesi'ne gitmek için yola çıktı. Şehir merkezinden geçerek halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüs, sık sık partililerce durduruldu. Sarıçam İlçesi'nde durdurulan seçim otobüsünden toplanan partililere kısa bir konuşma yaptı. "Siyasete halk için girdim, sizin için mücadele edeceğim. Bu ülkede yoksulluğu, yolsuzluğu hepsini bitireceğiz. Tek güvencem sizsiniz, tek desteğim sizsiniz" diyen Kılıçdaroğlu, yol üzerindeki İmamoğlu İlçesi'nde de durduruldu.

KADINLAR EYLEMİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde toplanan kadınlar Taksim Meydanı'na yürümek istedi. Polis cadde üzerinde yoğun güvenlik önlemi alarak kadınların yürümesine izin vermedi.Slogan atan ve yürümekte ısrar eden kadınlarla polis arasındaki gerginlik yaşandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı