İSTİHBARATÇININ VERDİĞİ BİLGİLER ABD SİYASETİNİ KARIŞTIRDI

İSTİHBARATÇININ VERDİĞİ BİLGİLER ABD SİYASETİNİ KARIŞTIRDI

"Flynn'ı hançerleyerek globalistler aslında kendilerini deşifre etti. Trump'ın eline çok büyük bir koz geçti. CIA ve MOSSAD'ı soruşturabilecek.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

 

Ulusal Güvenlik Kurumu'ndan adını vermek istemeyen bir köstebek, PizzaGate olarak bilinen ve adına PedoGate dediği ve dünya elitlerinin pedofili zincirini ifşa eden skandal üzerinden ezberleri bozacak açıklamalar yaptı ve uyardı: Bu işin sonunda Amerika ve Rusya ile tüm insanlık kazanacak. "PedoGate, tahminlerin ötesinde. Peki bu işin son bulması kime yarayacak: Trump'a ve Putin'e, yani Amerika ve Rusya'ya. İsrail, artık bizim siyasetçilerimize santaj yapamayacak. Paralel devlet, kaybedecek".

ÇOCUK İSTİSMARI BİLE VARİST

BeforeItsNews sitesinde yayınlanan röportajda köstebek, başkent Washington DC' de bulunan bir pizzacı üzerinden dünya çapında ifşa olan ve ünlü siyasetçiler ve elit tabakanın da içinde bulunduğu çocuk istismarı ve pedofili olayı ile birlikte ABD siyaseti ile ilgili çok önemli detaylar verdi. 

(Röportajda sorular, italik ve koyu renkli yazılmıştır)

İstihbarat birimlerinde atmosfer ne derece karmaşık?

34 yıllık kamu görevi hayatım boyunca böylesi bir şeyi daha önce hiç yaşamadım. İstihbarat birimlerinin tam anlamıyla birbirinden ayrılma noktası.

İstihbarat teşkilatları Trump'a kin mi besliyor yani? Siz ne hissediyorsunuz? 

FBI içinde Trump yanlısı çok. Fakat CIA, tam anlamıyla Trump'a karşı. Çünkü onların Ortadoğu'daki oyunlarına karşı bir tehdit oluşturuyor.

Açabilir misiniz peki?

CIA ve MOSSAD, İngiliz istihbaratı ile ortak çalışıyor. CIA'in hedefi, Esad'ı devirerek yerine kukla bir lider getirmekti. Böylece İran'a girecek ve oranın petrolüne sahip olacaktık. İsrail, KARDEŞİ Suudi Arabistan ile bu karanlık hedefe ulaşmak için çok yakından çalışıyor.

Bu istihbarat birimlerinin Trump'a karşı kin besledikleri anlamına geliyor gibi görünüyor. Kendini nasıl koruyabilir peki?

Trump'ın burada muazzam bir fırsatı var, ama gardını alması gerekir. Seyahat yasağına tabi olan o yedi ülkeyi Jared Kushner ve Rudy seçti. Neden o listede Suudi Arabistan, Pakistan ve Türkiye gibi bizden nefret eden ülkeler bulunmuyor? O yedi ülke, İsrail tarafından seçildi çünkü. Ve konuşulmayan Suudi Arabistan-İsrail ittifakı da ortaya çıkartılmalı. Birbirleriyle kardeşler. Jared Kushner, neyi kime dediğine dikkar etmek zorunda. Fakat Trump'ın yapabileceği en büyük şey, mahkemeler üzerinden PedoGate skandalını tamamiyle ifşa etmek olacaktır. Büyük isimler, sert biçimde düşecek ve kan emiciler, temizlenecektir. Cumhuriyetçiler arasında olduğu gibi Demokratlar arasında da pedofiller mevcut, fakat Trump'ın pisliği temizleyebilecek bir pozisyonu bulunmakta. Anthony Weiner'ın harddiskinde bulunalarla Jeffrey Epstein'ın videoları, birçok kişinin tutuklanmasına yol açacaktır. Trump, eğer CIA'i temizler, zorbalığı durdurur, pedofilleri yargılar ve ikinci kez hüküm giyen pedofiller için idamı uygulatırsa, o zaman büyüklüğüne yolu açılacaktır.

Peki Rusya, tüm bunların neresinde duruyor? 

CIA ve İsrail, IŞİD'in yaratılmasından sorumludur. IŞİD, özellikle İran'ı zayıflatmak ve Suriye'yi istikrarsızlaştırmak için kuruldu. Putin'in Esad'a destek çıkması ve İran'ın Kud kuvvetlerini güçlendirmesine kadar işe yarıyordu. Hem Schumer hem McCain, hem Graham hem de Feinstein tarafından yaratılan Rusya karşıtı propagandanın asıl nedeni operasyonunun yüzümüze patlamasıdır.

İsrail mi Rusya karıştı açıklamaların arkasında diyorsunuz?

Evet. İsrail istihbaratı Trump'a kızgın ve Trump'ın Putin ile beraber çalışmaması için her şeyi yapacaktır. Bakın eğer Trump, Putin ile beraber IŞİD'i yenmek için çalışırsa, aslında CIA/MOSSAD ortaklığını alt edeceklerdir. Dahası, Suriye ve İran beraber büyüdüler ve bu da Suudilerin ve İsraillilerin korkularını arttırdı. Hedefleri, Suriye'yi bölmek ve İran rejimini ebediyen yok etmekti. Mesele sadece petrol degil, asıl mesele, Suudi Arabistan ve İsrail'in Ortadoğu'ya ortaklaşa hükmetmek ve kontrol etmek istemeleri için satranç hamlelerini kullanmaktı.

Yani Putin'i canavarlaştırarak Trump yönetimine zarar vermek i istiyorlar?

Derin devlet, hem Trump hem de Putin ile bir savaşta. İsrail istihbaratının Trump'ın agzından 'Önce Amerika' lafını ne zaman duysa deliye dönmesi anlaşılır. İsrail, onlarca yıldır siyasetçilerimizi rüşvete boğdu, satın aldı ve onlara şantaj yaptı; şimdi ise milyarder birisi (Soros) çıkıp her şeyi imha etmekle tehdit ediyor.

Şantajdan bahsettiniz. Bunun PizzaGate ile alakası nedir?

PedoGate, İsrail ve onun istihbarat topluluğu ile bağlantılı olan uzun bir şantaj hikâyesidir. PedoGate'in incelenmemesi için mahkemeden yoğun bir baskı bulunmakta. Çünkü eğer pedofili salgını arkasındaki asıl güçleri halk ögrenirse, Washington'da yürüyüş yapmaktan daha fazlasını yapacaklardır. Aslında bir devrimin tohumlarını ekebilirler. Çocuklarını korumak isteyen düzgün ailelerden gelen kıvılcımı büyük bir yangına dönüştürebilirler. Siyasetçilerimiz, aslında tehlikelidir. Kıdemli bir analizci FBI Anon adıyla bunu üstü kapalı anlatmıştı.

Tehlikeli derken ne demek istiyorsunuz?

Ekranlarda son günlerde dönen 2 ana temayı hiç fark ettiniz mi? Bunlardan biri "Ruslardan korkun" diğeri de "PizzaGate bir kurgudur". İkisinin de çıkış noktası aynıdır.

Bunu açıklar mısınız? 

Gücü nasıl kullanırız? Korku ile. Demokrat ve Cumhuriyetçilerin neden İsrail'le sarmaş dolaş olmak için yarıştığını hiç merak ettiniz mi? Tuhaf değil mi? İsrail, Rhode Island büyüklüğünde bir yer oysa. İşin aslı, siyasetçilerimiz yıllarca CIA ve MOSSAD tarafından şantaja uğradı. Aslında İsrail'e karşı gösterdikleri sevgi seli değil, İsrail'den korkuyorlar. Peki bu nasıl oldu? Amerikan halkı, nihayet iki partili bir sistemin değil de siyasi bölünme varmış gibi davranan devasa bir paralel devletin olduğunu anlamaya başlıyor. 

Yani o zaman PedoGate gerçek ve Amerikan halkını yalan olduğuna inandırmak istiyorlar, öyle mi? 

PedoGate'in ne kadar büyük bir tehdit olduğunu sizlere anlatmaya çalışayım. Kazananı kim olacak? Trump. Putin. Amerikalılar. Ruslar. Ve dünyaa. Kaybedeni kim olacak? İsrail,  çünkü artık siyasetçilerimize şantaj uygulayamayacaklar; aynısı CIA için de geçerli. PARALEL DEVLET kaybedecek. Ama insanlar kazanacak.

Peki bize siyasetçilerimizin İsrail tarafından şantaja uğradıklarıyla ilgili spesifik olaylardan bahseder misiniz?

Elbette. Lolita Adası. Pedofiliden hüküm giyen milyarder Jeffrey Epstein'a hafif ceza verildi. Adasında, düzinelerce video kasedi bulunuyor. Birçok siyasetçi, bunlarla şantaja uğradı. Bu bir CIA/MOSSAD operasyonuydu. CIA'den emekli Robert David Steele ile konuşun. Bob, bu olayı biliyor ve bir sürü muhabirle de konuşmuşluğu var.

O zaman CIA emeklisi Robert Steele adındaki ajan, Epstein'ın adasının aslında güçlü siyasetçilerimize şantaj uygulamak için kurulan bir tuzak olduğunu biliyor, öyle mi?

​Evet, aynen öyle. Dünyanın en güçlü insanlarını en utanç verici durumlara sokan görüntüler mevcut. Bu ortaya çıkarsa, sadece siyasetçiler mahvolmayacak aynı zamanda da o şantaj oyunu bitecek ve Washington üzerindeki CIA ve MOSSAD etkisi, tamamen sona erecek.

Vay canına, şimdi her şey daha anlamlı geliyor. 

(BeforeItsNews sitesinde yayınlanan röportajdan çevrilmiştir)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı